Del
Vælg mellem 2.000 sommerhuse
Emne nr.: 121-22-6003
Emne nr.: 121-22-6003

Hvide Sande er et dejligt sted at tilbringe ferien - og med et sommerhus som udgangspunktet kan I se frem til frit valg på alle hylder, i forhold til oplevelser, udflugter og ren afslapning.

Hold ferie i et sommerhus i uge 29 og glæd jer til at opleve Hvide Sande. For at få så stor en mængde af sommerhuse at vælge mellem som muligt, er det vigtigt, at du begynder at søge så tidligt som muligt. Jo tidligere, jo bedre.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Takket være sin placering direkte ved havet imponerer Hvide Sande med sit maritime klima og friske havluft, der skaber behagelig afslapning.

Stierne, der går gennem klitterne i det vestjyske opland, er både til fodgængere og cyklister, der vil tage på små ture ud fra sommerhuset.

Det er også vidunderligt at opleve klitterne ved Hvide Sande fra hesteryg. Tag på en guidet ridetur ved Vesterhavet og oplev den ultimative naturoplevelse.

Hvide Sandes havneområde er interessant for store og små besøgende. Direkte ved slusen ligger redningsbåden for anker, og havnepolitiet holder til i det blå tårn ved klapbroen.

Særligt surfere er vilde med Hvide Sande. Alt efter færdighed kan man hoppe på boardet ud i bølgen blå ved Vesterhavet eller prøve kræfter med sporten i fjorden, hvor vinden ikke er lige så stærk.

Prisgaranti - sommerhus hvide sande uge 29

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhus-siden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver simpelthen indsat på din konto.

Kundeservice - sommerhus hvide sande uge 29

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "sommerhus hvide sande uge 29", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på (+45) 8724 1270.