Perfekt til familiehygge og strandture
Del
Vælg mellem 3.181 sommerhuse Destinationer under Hvide Sande
Sommerhus til 4 personer i Hvide Sande
På den bedste beliggenhed i området, kun 100 m fra stranden, finder man dette dejlige feriehus til 4 personer i Hvide Sande. Huset er fra 2002 og meget velindrettet, omgivet af terrasser, heraf ca. 35 m² overdækket. Emne nr. 099-4576-2013.
Strandene ved Hvide Sande er i topklasse, naturen og landskabet bliver ikke meget flottere og der er mange muligheder for udflugter. Suveræne muligheder for at gå, cykle og ride. Området er perfekt til børnefamilier.

Sommerhus Hvide Sande – Perfekt til familiehygge og strandture

Hvide Sande er en charmerende by beliggende mellem havet og Ringkøbing Fjord på den danske vestkyst. Den har en række attraktioner og aktiviteter, der passer til alle aldre og interesser. Her er nogle af de mest populære:

Strandene: Med sin beliggenhed lige ved Vesterhavet, er Hvide Sande kendt for sine brede, hvide sandstrande, der er perfekte til svømning, solbadning, og strandvandringer. Strandene ved Vesterhavet og det langt mere rolige vand ved Ringkøbing Fjord giver mange muligheder for at hygge sig med børnene. Saml sten, byg sandslotte, sop i vandkanten eller tag jer en dukkert – der er mange muligheder. I kan selvfølgelig også vælge at leje en hest og ride en tur på stranden.

Surfing: Hvide Sande er et af de bedste steder at surfe i Danmark. Med sin placering mellem havet og fjorden er der mulighed for både bølge- og vind surfing. Der er flere surf skoler i området, der tilbyder kurser og udstyr til leje.

Fiskeri: Hvide Sande er kendt for sit fiskeri, både i havet og i de mange put-and-take søer i området. Der er også en stor fiskerihavn i byen, og du kan prøve fiskeri på en arrangeret tur, eller måske endda deltage i en auktion på fiskeauktionshallen. Om foråret trækker sildene fra havet ind i Ringkøbing Fjord for at gyde – men for at komme derind er de nødt til at svømme forbi de sluser, der findes mellem havet og fjorden. Når det sker, er der Sildefestival i Hvide Sande. Også om sommeren kan man fiske fra slusen, men der er altså ikke så mange fisk på det tidspunkt, som der er om foråret.

Naturvandring og Cykelture: Området omkring Hvide Sande er perfekt til vandring og cykling, med mange stier, der løber langs stranden, gennem klitterne, og rundt om Ringkøbing Fjord.

Hvide Sande Bryghus: Besøg det lokale bryggeri, hvor du kan smage forskellige typer af lokalt brygget øl og få et indblik i, hvordan det laves.

Fiskeriets Hus Museum og Akvarium: Dette museum og akvarium giver et fascinerende indblik i områdets historie og lokale marine liv.

Lyngvig Fyr: Dette historiske fyrtårn ligger lidt nord for Hvide Sande. Du kan klatre op i fyret for at nyde en spektakulær udsigt over området.

Shopping og mad: Hvide Sande har flere butikker, hvor du kan købe lokale produkter og souvenirs. Byen har også mange gode restauranter, hvor du kan prøve lokale specialiteter, især frisk fisk og skaldyr.

Solnedgangen er et kapitel for sig når I betragter den fra stranden ved Vesterhavet.

Disse er bare nogle af de mange attraktioner i Hvide Sande. Hvad end du er til action og eventyr, eller blot ønsker at slappe af og nyde naturen, er der noget for alle i denne smukke danske kystby.

God beliggenhed, rent og ryddeligt omkring husene. Gode spisesteder især Hvide Sande Fisk og Røgeris buffet.

Vi havde vores femårige datter med og samlede mange sten. Når man har børn med, er det de små ting, der tæller. Det er dejligt bare at nyde samværet i naturen, og der er mange gode muligheder for at komme ud at ride. Vi var også på tur i bilen og så mange steder på Holmsland Klit fra Ringkøbing til Nymindegab.

Spændende område med havnen og Vesterhavet lige ved døren.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Hvide Sande

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Hvide Sande? Så skal du bestille jeres feriehus Hvide Sande på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Hvide Sande for enhver pengepung, og derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Hvide Sande, som skal danne rammen om jeres ferie Hvide Sande.

Lej sommerhus Hvide Sande

Hos os er udlejning af sommerhuse Hvide Sande nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hvide Sande eller den feriebolig Hvide Sande som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hvide Sande

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Hvide Sande. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Hvide Sande

Vis alle artikler om Hvide Sande

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.