Perfekt til familiehygge og strandture
Del
Vælg mellem 2.637 sommerhuse Destinationer under Hvide Sande
Sommerhus til 4 personer i Hvide Sande
På den bedste beliggenhed i området, kun 100 m fra stranden, finder man dette dejlige feriehus til 4 personer i Hvide Sande. Huset er fra 2002 og meget velindrettet, omgivet af terrasser, heraf ca. 35 m² overdækket. Emne nr. 099-4576-2013.
Strandene ved Hvide Sande er i topklasse, naturen og landskabet bliver ikke meget flottere og der er mange muligheder for udflugter. Suveræne muligheder for at gå, cykle og ride. Området er perfekt til børnefamilier.

Sommerhus Hvide Sande – Perfekt til familiehygge og strandture

Hvide Sande ligger midt på landtagen Holmsland Klit på det sted hvor Vesterhavet og Ringkøbing Fjord mødes.

Strandene ved Vesterhavet og også ved fjorden giver mange muligheder for at hygge sig med børnene. Saml sten, byg sandslotte, sop i vandkanten eller tag jer en dukkert – der er mange muligheder. I kan selvfølgelig også vælge at ride en tur på stranden. Lej en hest og rid en tur ned ad stranden, det er noget nær en sikker succes.

Om foråret trækker sildene fra havet ind i Ringkøbing Fjord for at gyde – men for at komme derind er de nødt til at svømme forbi de sluser, der findes mellem havet og fjorden. Når det sker, er der Sildefestival i Hvide Sande. Også om sommeren kan man fiske fra slusen, men der er altså ikke så mange fisk på det tidspunkt, som der er om foråret.

Solnedgangen er et kapitel for sig når I betragter den fra stranden ved Vesterhavet.

God beliggenhed, rent og ryddeligt omkring husene. Gode spisesteder især Hvide Sande Fisk og Røgeris buffet.

Vi havde vores femårige datter med og samlede mange sten. Når man har børn med, er det de små ting, der tæller. Det er dejligt bare at nyde samværet i naturen, og der er mange gode muligheder for at komme ud at ride. Vi var også på tur i bilen og så mange steder på Holmsland Klit fra Ringkøbing til Nymindegab.

Spændende område med havnen og Vesterhavet lige ved døren.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Hvide Sande

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Hvide Sande? Så skal du bestille jeres feriehus Hvide Sande på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Hvide Sande for enhver pengepung, og derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Hvide Sande, som skal danne rammen om jeres ferie Hvide Sande.

Lej sommerhus Hvide Sande

Hos os er udlejning af sommerhuse Hvide Sande nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hvide Sande eller den feriebolig Hvide Sande som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hvide Sande

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Hvide Sande. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Hvide Sande

Vis alle artikler om Hvide Sande

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.