Et godt sted at slappe af med familien
Del
Vælg mellem 492 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Nr. Lyngvig
Stråtækt sommerhus i sten til 4 personer beliggende på en dejlig afskærmet naturgrund i Nr. Lyngvig. Stor lukket sydvendt terrasse og åben gårdterrasse, der er 500 m til vandet. Emne nr. 039-331.
Super god strand, fine indkøbsmuligheder og mange spændende aktiviteter og oplevelser i omegnen. Et rigtig godt valg for børnefamilier.

Sommerhus Nr. Lyngvig – Et godt sted at slappe af med familien

Nr. Lyngvig er et fredeligt og flot beliggende sommerhusområde på Holmsland Klit, godt 5 kilometer nord for Hvide Sande. Naturen omkring jer er i topklasse på stedet, der ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

Nr. Lyngvig Fyr ligger på toppen af en 17 meter høj klit og tårner sig yderligere 36 meter op i luften. Alt i alt er der 228 trin op til udsigtsbalkonen, der giver et betagende blik ud over Vesterhavet, klitterne, sommerhusene og, bag disse, Ringkøbing Fjord.

Blandt omegnens øvrige udflugtsmål er Bork Vikingehavn, naturreservatet Tipperne (begrænset adgang), og de charmerende, brostensbelagte gader i den ældste del af Ringkøbing.

Dejligt område - dejligt naturområde. Godt at gå tur i. Skøn tur til vandet.

Området er drømmeagtigt. Gå igennem et flot naturområde, derefter klitterne og så er man ved stranden. Glem ikke fyrtårnet. Området er ikke overrendt og der er ikke langt til nærmeste by. Vi kommer hertil igen og igen!!!

Det fede ved Nr. Lyngvig er, at du er tæt på både hav og fjord. Man kan blive blæst igennem i den rå natur ved Vesterhavet og nyde idyllen ved Ringkøbing Fjord og den hyggelige stemning ved et lille fiskerleje. Og så er Nr. Lyngvig et godt sted at slappe af med familien og en god bog.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Nr. Lyngvig

Vil du være 110 procent sikker på at få det bedste sommerhus Nr. Lyngvig til den lavest mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Nr. Lyngvig på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Nr. Lyngvig for enhver smag, og du kan derfor let og sikkert finde netop det feriehus Nr. Lyngvig, som skal danne rammen om jeres ferie Nr. Lyngvig.

Lej sommerhus Nr. Lyngvig

Hos os er udlejning af sommerhuse Nr. Lyngvig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nr. Lyngvig eller den feriebolig Nr. Lyngvig som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Nr. Lyngvig

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Nr. (Se gældende regler).

Det er et klart mål for os at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hvide Sande

  Strandene ved Hvide Sande er i topklasse, naturen og landskabet bliver ikke meget flottere og der er mange muligheder for udflugter. Suveræne muligheder for at gå, cykle og ride. Området er perfekt til børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hvide Sande
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.