Alt godt fra Vesterhavet
Del
Vælg mellem 217 sommerhuse
Dejligt og meget velholdt feriehus til 6 personer beliggende i Haruvig ved Hvide Sande.
Dejligt og meget velholdt feriehus til 6 personer beliggende i Haurvig ved Hvide Sande. Fra husets afskærmede terrasse har man en skøn udsigt til et stort engområde. Emne nr. 328-D3476.
Haurvig er et naturskønt og særdeles familievenligt sommerhusområde med et bredt udvalg af dejlige strande. Der er mange muligheder for aktiviteter og oplevelser, f.eks. lystfiskeri og rideture langs Vesterhavet.

Sommerhus Haurvig – Familieferie på første klasse

Haurvig er dejligt sommerhusområde på den sydlige del af Holmsland Klit, hvor super dejlige strande og et flot klitlandskab venter jer. Der er frit valg mellem stranden ved Vesterhavet, og den langs Ringkøbing Fjord, hvor vandet er lavere og mere roligt.

Foruden solbadning, svømning og leg med børnene i vandkanten er der mange muligheder for gå- og cykelture i det naturskønne område.

Haurvig er desuden som skabt til en hyggelig familietur med fiskestængerne. I kan vælge at fiske fra kysten, I kan besøge en af områdets put and take søer, eller I kan prøve lykken ved havnen i Hvide Sande.

Det er selvfølgelig oplagt at gå en tur langs kysten – men det kan faktisk også lade sig gøre at ride en tur langs Vesterhavet. På Ridecenter Vinterlejegaard findes både ponyer og store heste, som man kan leje. Børnene vil elske sådan en ridetur, der uden tvivl vil være et af feriens højdepunkter. Rid turen sammen med dem eller gå ved siden af ponyerne og nyd børnenes glædestrålende ansigter.

Stranden og klitterne er flotte og meget høje og er enestående skue. Ture til fods efter rav og lign. er populært. Fiskeri fra kysten er også muligt, det er bedst ved fralandsvind. Ellers er der masser af muligheder i Put and Take søer i nærheden eller fiskeri i Ringkøbing Fjord eller i Hvide Sande by ved havnen.

Skønt klitlandskab, dejlig strand, ikke et overrendt ferieområde.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Haurvig

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Haurvig til den billigst mulige pris? Så skal du booke familiens feriehus Haurvig på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Haurvig.

Lej sommerhus Haurvig

Hos os er udlejning af sommerhuse Haurvig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Haurvig eller den feriebolig Haurvig som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Haurvig

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Haurvig. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hvide Sande

  Strandene ved Hvide Sande er i topklasse, naturen og landskabet bliver ikke meget flottere og der er mange muligheder for udflugter. Suveræne muligheder for at gå, cykle og ride. Området er perfekt til børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hvide Sande
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.