Børnefamiliernes sikre kort ved vandet
Del
Vælg mellem 397 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Årgab
Velholdt sommerhus til 4 personer i Årgab, beliggende på en klit med frit udsyn over området. Fra øverste klittop udsigt til havet og fjorden. Huset er delvis renoveret i 2010. Emne nr. 039-470.
Årgab er et skønt beliggende sommerhusområde mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, lige syd for Hvide Sande. Et sikkert valg for alle børnefamilier.

Sommerhus Årgab – Børnefamiliernes sikre kort ved vandet

Stedet er ideelt for alle der søger et sommerhus i et roligt og fredeligt område tæt ved stranden. Fine muligheder for lystfiskeri, windsurfing, gå- og cykelture og selvfølgelig også for at hygge sig ved vandet sammen med børnene. Der er gode muligheder for både indkøb og udflugter.

I Årgab er de store trækplastre kort sagt stranden ved Vesterhavet, den friske luft, naturens skønhed, afslapning stikket ud og at nyde at se børnene rende frit rundt.

”Vi slappede af i vores sommerhus i Årgab og gik nogle ture på stranden i den friske luft. Vi boede 100 meter fra Vesterhavet. Vores søn på syv og hans kammerat kunne løbe frit rundt og lege, som de ville, og hoppe i vandet. Det var fantastisk,” siger Christian Gaardestrup efter en skøn uge i et sommerhus i Årgab.

Vi havde stranden direkte uden for døren. Det var nemt at køre i bil til adskillige andre strande. Gode indkøbsmuligheder. Det er interessant at gå til den nærliggende havn og se fiskerne losse deres fangst.

Vi slappede af i vores sommerhus i Årgab og gik nogle ture på stranden i den friske luft. Vi boede 100 meter fra Vesterhavet. Vores søn på syv og hans kammerat kunne løbe frit rundt og lege, som de ville, og hoppe i vandet. Det var fantastisk.

Området er skønt og der er garanti for afslapning når man holder af natur, hav og ro.

Det største udbud af sommerhuse til leje Årgab

Vil du også nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Årgab? Så skal du leje jeres feriehus Årgab på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Årgab i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde netop det feriehus Årgab, som skal danne rammen om jeres ferie Årgab.

Lej sommerhus Årgab

Hos os er udlejning af sommerhuse Årgab nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Årgab eller den feriebolig Årgab som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Årgab

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Årgab. (Se vilkår).

Vi har en klar målsætning mål om altid at yde vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hvide Sande

  Strandene ved Hvide Sande er i topklasse, naturen og landskabet bliver ikke meget flottere og der er mange muligheder for udflugter. Suveræne muligheder for at gå, cykle og ride. Området er perfekt til børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hvide Sande
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.