Del
Vælg mellem 1.998 sommerhuse
Emne nr.: 160-A4009
Emne nr.: 160-A4009

Falder ferien i uge 30, kan I glæde jer til de mange oplevelser, der venter jer. For at få så stor en mængde af sommerhuse at vælge imellem som muligt, er det vigtigt at du går i gang med at søge, så tidligt som det nu er muligt, inden du gerne vil af sted.

Du går bestemt ikke galt i byen, når du tager en beslutning om at leje et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie. Alle familiemedlemmer kan glæde sig til en dejlig blanding af oplevelser, udflugter, attraktioner, seværdigheder - og selvfølgelig også rendyrket afslapning.

Tips og tricks til ferieoplevelser

I Hvide Sande er der meget fiskeri takket være fiskerflåden med omkring 40 skibe, der dagligt bringer friskfanget fisk til den lille fiskerby.

Tag cyklen, på miljørigtig vis, og oplev Hvide Sande fra sadlen. Hvis I ikke selv har cykler med, kan disse lejes flere steder i området.

Stierne, der går gennem klitterne i det vestjyske opland, er både til fodgængere og cyklister, der vil tage på små ture ud fra sommerhuset.

Lystfiskere får meget for pengene i fiskeområderne ved Hvide Sande, og kan nemt forfølge deres hobby ved de fortrinlige fiskepladser under ferien.

Hvis man kan lide at fiske, er Hvide Sande det helt rigtige ferieområde. Her finder man flere gode steder at fiske, deriblandt direkte ved havnen. En fisketur med båd er også helt magisk.

En tur til Lyngvig Fyr er nærmest obligatorisk. Med sine 38 meter står Danmarks højeste fyrtårn på den bløde bakke ved Holmsland Klit.

Hvide Sande byder på masser af frirum og aktivitet på én og samme tid. Her kan der både slappes af og opleves en masse.

Prisgaranti - sommerhus hvide sande uge 30

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhus-siden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi lover dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Summen overføres ganske enkelt til din konto.

Kundeservice - sommerhus hvide sande uge 30

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle behov i forbindelse med din søgning efter "sommerhus hvide sande uge 30", er du meget velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på (+45) 8724 1270.