Ferie i førsteklasses klitlandskab
Del
Vælg mellem 113 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Skodbjerge
Velholdt ferielejlighed til 4 personer i det tidligere Hotel Skodbjerge. Beliggende i naturskønt klitterræn, kun 100 m fra stranden. Delvis renoveret i 2003. Emne nr. 039-586.
Skodbjerge er et flot beliggende sommerhusområde i den sydlige ende af Holmsland klit, omkring 12 kilometer syd for Hvide Sande. Her kommer I til at bo i et skønt klitlandskab, tæt ved den brede sandstrand der ligger ved Vesterhavet.

Sommerhus Skodbjerge – Ferie i førsteklasses klitlandskab

Ringkøbing Fjord ligger lige på den anden side. Bork Vikingehavn og det rige fugleliv i naturreservatet Tipperne (begrænset adgang) er en udflugt værd.

"Helt perfekt." Sådan siger Anna Lise Stender om det sommerhus i Skodbjerge, hun nød ferien i med sin mand.

”Vi boede ugenert 50 meter fra Ringkøbing Fjord og havde alle tiders fantastiske udsigt over fjorden fra et panoramavindue. Til den anden side havde vi kun 850 meter til Vesterhavet, så det var helt perfekt til afslapning,” siger Anna Lise Stender om sit sommerhus i Skodbjerge.

I løbet af ferien i et sommerhus i Skodbjerge udforskede Anna Lise Stender med sin mand den cirka 40 kilometer lange Holmsland Klit, der adskiller Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Det førte blandt andet til shopping i Nørre Nebel, sjov i feriebyen Søndervig samt frisk fisk og god vin i Hvide Sande.

Vidunderlig udsigt fra fjorden til et pragtfuldt klitlandskab og en bred, lang strand.

Skodbjerge er et vidunderligt sted , med topklasse natur og strand tæt på. Hvide Sande er 12 km væk og dermed er indkøb og strand med livredder indenfor hurtig rækkevidde.

Skønne klitter - skønt hav - dejlig natur. Besøgte Tipperne og Hvide Sande.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Skodbjerge

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Skodbjerge? Så skal du booke jeres feriehus Skodbjerge på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Skodbjerge.

Lej sommerhus Skodbjerge

Hos os er udlejning af sommerhuse Skodbjerge nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skodbjerge eller den feriebolig Skodbjerge som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Skodbjerge

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Skodbjerge. (Se vilkår).

Vi har en klar målsætning mål om altid at give vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hvide Sande

  Strandene ved Hvide Sande er i topklasse, naturen og landskabet bliver ikke meget flottere og der er mange muligheder for udflugter. Suveræne muligheder for at gå, cykle og ride. Området er perfekt til børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hvide Sande
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.