Nøglen til en fantastisk familieferie
Del
Vælg mellem 1.031 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Bjerregaard
Dejligt stråtækt feriehus til 4 personer i Bjerregaard, meget velholdt med god og rolig beliggenhed kun 150 m fra stranden. Boligarealet er på 85 m², renoveret i 2008. Emne nr. 099-2099-2013.
Stranden er fin og områdets flotte natur indbyder til gå- og cykelture. Bjerregård er et oplagt valg for børnefamilier der gerne vil bo fredeligt og godt, og samtidig have nem adgang til dejlige ferie oplevelser.

Sommerhus Bjerregård – Nøglen til en fantastisk familieferie

Bjerregård er et fredeligt sommerhusområde som er beliggende i naturskønne omgivelser i den sydlige ende af Holmsland Klit, knap 20 kilometer fra Hvide Sande. Der er mange muligheder for udflugter til attraktioner og seværdigheder.

Hvide Sande er opført ved det sted på Holmsland Klit hvor Vesterhavet og Ringkøbing Fjord møder hinanden. Her ligger et stort sluseanlæg som danner rammen om et rigt dyreliv. Byen byder også på et bredt udvalg af butikker og spisesteder.

Bjerregård ligger så at sige lige op og ned af naturreservatet Tipperne, selv om man godt nok er nødt til at køre uden om fjordens sydvestlige spids for at kommer dertil. Området er hjemsted for enorme mængder af fugle. Man kan godt gå ture i dele af det men af hensyn til dyrelivet er adgangen begrænset.

Bork Vikingehavn få kilometer fra Tipperne er en fornøjelse at besøge for familier med mindre børn. På den østlige side af Ringkøbing Fjord byder Danmarks Flymuseum i Stavning på en fascinerende samling af flyvemaskiner; af og til kan man se nogle af dem i luften.

Lidt længere væk venter de brostensbelagte gader og charmerende huse i den ældste del af Ringkøbing. Prøv også safariture i Givskud Zoo samt LEGOLAND ® og Lalandia i Billund. Tip: Læg vejen tilbage til sommerhuset forbi Pandekagehuset ved Kvie Sø, hvis I besøger disse attraktioner.

Området er stille og fredeligt, og uden væsentlig trafik - dejligt! Standen er god og uden de mange gæster - lige som vi gerne vil have det.

Besøg Bork Vikingehavn og Ringkøbing - kan anbefales. Gode muligheder for favorable tøjindkøb i outletbutikker i Hvide Sande. Sælerne i slusekanalen gav "gratis" underholdning og der er en rigtig god fiskebutik på den anden side af slusen.

Det største udbud af sommerhuse til leje Bjerregård

Vil du og familien have det bedste sommerhus Bjerregård til den bedste pris? Så lej jeres feriehus Bjerregård på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Bjerregård.

Lej sommerhus Bjerregaard

Hos os er udlejning af sommerhuse Bjerregaard nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bjerregaard eller den feriebolig Bjerregaard som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bjerregård

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bjerregård. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hvide Sande

  Strandene ved Hvide Sande er i topklasse, naturen og landskabet bliver ikke meget flottere og der er mange muligheder for udflugter. Suveræne muligheder for at gå, cykle og ride. Området er perfekt til børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hvide Sande
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.