Familieferie på første klasse
Del
Vælg mellem 701 sommerhuse Destinationer under Fanø
Sommerhus til 4 personer på Fanø
På en dejlig stor klitgrund på Fanø med en flot udsigt over sommerlandet mod vadehavet ligger dette absolut fine feriehus med god plads til 4 personer. 800 m til vandet, sauna i huset. Emne nr. 100-F20091-2013.
Fanø er smukt beliggende i Vadehavet ud for Esbjerg, og er et af de mest populære ferieområder i Danmark. De fem sommerhusområder på øen er alle fredelige og rolige. Fanø er det perfekte valg til en afslappende ferie for hele familien.

Sommerhus Fanø – Familieferie på første klasse

Strandene er i topklasse, og I kan frit vælge mellem de afskærmede strande i øst og dem i vest, der ligger lige ud til Vesterhavet. Naturen og dyrelivet er helt i top. Sønderho og Nordby er de største byer, og ind imellem ligger en skovlegeplads der siger spar to.

I Sønderho venter seværdigheder som Hannes Hus, Fanø Kunstmuseum, cafeer, hyggelige butikker og meget mere. Ideelt til alle der ønsker at bo i førsteklasses natur med kort afstand til hygge, kunst og kultur i en charmerende lille by.

Omtrent midt på Fanø ligger Skovlegepladsen, der er et must for alle børnefamilier. Her findes et væld af skovtrolde og andre figurer fra fantasiens verden, lavet af kunstnere der har fundet vej til Fanø fra hele verden. I kan også spille spil, børnene kan ”løbe om kap” med skovens dyr, og I kan gå en tur i skoven. Stedet er det rene eldorado for børn.

Fanø Kunstmuseum har til huse i en bygning fra 1868, der oprindeligt blev til købmandshandel og skibsproviantering. I 1960’rne begyndte indsamlingen af billeder, og bygningen blev omdannet til museum. I dag findes her mere end 1100 værker, der alle har en tilknytning til Fanø – enten gennem motivet eller gennem kunstneren. Museet er absolut et besøg værd. Besøg også Hannes Hus når I er byen – og glem endelig ikke at kigge indenfor hos de mange kunsthåndværkere.

Dejligt, roligt område - tag på sæltur ved Sønderho, en storartet og meget berigende tur for både børn og voksne.

Fanø SKAL bare besøges, sikke natur, sikke historie.

Det største udbud af sommerhuse til leje Fanø

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Fanø? Så skal du bestille familiens feriehus Fanø på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Fanø.

Lej sommerhus Fanø

Hos os er udlejning af sommerhuse Fanø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Fanø eller den feriebolig Fanø som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Fanø

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Fanø. (Se gældende regler).

Vi har en klar målsætning mål om til hver en tid at give vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Fanø

 • Feriehus Fanø Bad

  Et feriehus Fanø Bad er den fuldendte ramme om en afslappende ferie sammen med familie eller venner.
  Emne nr. 121-28-4096
 • Feriebolig Fanø Bad

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et feriebolig Fanø Bad. Du kan uden videre finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 121-28-4231
Vis alle artikler om Fanø

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.