Del
Vælg mellem 89 sommerhuse
Emne nr.: 100-06319

Når I vælger at vælge et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie, kan I se frem til en skøn blanding af oplevelser, udflugter, tid til hinanden og rendyrket afslapning i jeres foretrukne sommerhus.

Glæd jer til nogle skønne dage i det det sommerhus med spa, du falder for. Her kan I slappe af, lade de bløde bobler massere ryggen, føle hverdagens stress og jag forlade kroppen og få ladet batterierne op.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Fanø er kendt for meget mere end sin skønne strand, øen har nemlig også en kulturhistorisk betydning. Lær øhistorien at kende på museer og gallerier i Nordby og Sønderho.

Det kan altid betale sig at booke en guidet tur, der fører jer gennem klitlandskabet og naturreservaterne på Fanø. Guiderne kender nemlig alle de bedste områder, hvor man kan se sæler, vilde kaniner og Vadehavsfugle.

På Fanø er der rig mulighed for selv at sørge for ingredienserne til aftensmaden. Her kan I finde muslinger, østers, rejer og andre lækkerier i massevis.

Nær Sønderho på vej til Nordby ligger Sønderho Mølle, der er en restaureret vindmølle. Tidligere skulle øboerne benytte kronemøllen i Ribe, men i 1701 fik de tilladelse til at bygge deres egen.

Det nordiske køkken er kendt for masser af frisk fisk, god øl, lam- og oksekød i alle variationer og den delikate lynghonning.

For børnene er der også nok at lave på Vadehavsøen Fanø. Skovlegepladser med picnic-områder, et lysstøberi, hvor man kan lave sine egne lys samt et indendørs legeland er blot få eksempler på, hvad familiens mindste kan få tiden til at gå med.

Prisgaranti - spa sommerhus fanø

Alle sommerhuse, der udlejes via Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Summen indsættes helt enkelt på din konto.

Kundeservice - spa sommerhus fanø

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter "spa sommerhus fanø", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.