Del
Vælg mellem 144 sommerhuse
Emne nr.: 130-M21169

Er der kæledyr blandt familiens medlemmer? Så er det oplagt at vælge en feriebolig med fine forhold for de firbenede og med god plads til alle.

Du går absolut ikke galt i byen, når du vælger at leje en feriebolig som udgangspunkt for familiens ferie. Hele familien kan glæde sig til en skøn kombination af oplevelser, udflugter, attraktioner, seværdigheder - og naturligvis også rendyrket afslapning.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Vadehavet lokker med med svømning, solbadning, drageflyvning, sælsafari og kitebuggy året rundt.

Nær Sønderho på vej til Nordby ligger Sønderho Mølle, der er en restaureret vindmølle. Tidligere skulle øboerne benytte kronemøllen i Ribe, men i 1701 fik de tilladelse til at bygge deres egen.

I 2005 etablerede man strikkefestivalen på Fanø. Festivalen bliver afholdt hvert år i september, hvor strikkefans samles på øen.

Det skønne ølandskab og den vidunderlige natur er præget af forskellige klitter, der skaber en særlig naturkulisse.

På Fanøs godt 15 kilometer lange strand, der visse steder er op til 1 kilometer bred, er der gode betingelser for forskellige sportsarter, kitesurfing og blokart.

Prisgaranti - feriebolig fanø med hund

Når du har fundet den feriebolig, der skal danne rammen om jeres ferie, kan du straks leje direkte over nettet. Du bliver automatisk dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer den feriebolig, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - feriebolig fanø med hund

Hvis du har spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "feriebolig fanø med hund", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.