Udflugter og oplevelser i centrum
Del
Vælg mellem 310 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Nyby
Velholdt og charmerende feriehus til 4 personer i Nyby på Fanø med en skøn beliggenhed for enden af en blind vej på en stor naturgrund, lige op ad klitterne. Der er 600 m til vandet. Emne nr. 130-M21062.
Nyby er et roligt og flot beliggende sommerhusområde på den nordlige del af Fanø, kun få kilometer fra Nordby. Her er rigtig gode muligheder for udflugter til stranden og også til spændende byer og oplevelser på resten af Fanø.

Sommerhus Nyby – Udflugter og oplevelser i centrum

Tag f.eks. børnene med til en af Danmarks bedste skovlegepladser, besøg Sønderho og oplev lokal kunst på højeste niveau og smut en tur ind til Nordby hvor lækre pandekager, udsøgte ravsmykker og meget mere venter.

Omtrent midt på Fanø ligger Skovlegepladsen, der er et must for alle børnefamilier. Her findes et væld af skovtrolde og andre figurer fra fantasiens verden, lavet af kunstnere der har fundet vej til Fanø fra hele verden. I kan også spille spil, børnene kan ”løbe om kap” med skovens dyr, og I kan gå en tur i skoven. Stedet er det rene eldorado for børn.

I Sønderho kan I få et indblik i hvordan et beskedent sømandshjem på Fanø så ud. Det foregår i ”Hannes Hus”. Hun blev enke som 34-årig da mandens skib forliste, og den ene af hendes døtre boede i huset helt frem til 1965, og bevarede sit barndomshjem i sin oprindelige stand. Mere kunst finder I på Fanø Kunstmuseum der råder over mere end 1100 kunstværker med tilknytning til Fanø. I byens charmerende gader venter bl.a. kunsthåndværkerbutikker og cafeer.

Vi kan anbefale Hans & Grethe's Creperie på Hovedgaden i Nordby. Lækre mad- og dessertpandekager og rigtig hyggelig og smilende betjening. Vi fik både kiks til hunden og opskrifter på pandekagerne.

Super natur - strand og vand - hyggelige små byer på Fanø.

Fanø er bare et dejligt sted at holde ferie. Vi kommer gerne igen.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Nyby

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Nyby til den bedste pris? Så lej familiens feriehus Nyby på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde præcis det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Nyby.

Lej sommerhus Nyby

Hos os er udlejning af sommerhuse Nyby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nyby eller den feriebolig Nyby som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nyby

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Nyby. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Fanø

  Fanø er smukt beliggende i Vadehavet ud for Esbjerg, og er et af de mest populære ferieområder i Danmark. De fem sommerhusområder på øen er alle fredelige og rolige. Fanø er det perfekte valg til en afslappende ferie for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer på Fanø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.