Super lækker strand og natur i topklasse
Del
Vælg mellem 219 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i Fanø Bad
Midt i det spændende Fanø Bad område ligger denne fine lejlighed til 2 personer med egen terrasse. Et godt udgangspunkt for en dejlig Fanø oplevelse, hvor man kan nå både strand, golfplads og store fredede arealer på under 2 minutter. Emne nr. 100-F10116-2014.
Fanø Bad er et oplagt valg for alle der ønsker sig en kombination af en super lækker strand og flot natur, og som ikke har behov for aktiviteter og seværdigheder lige uden for døren.

Sommerhus Fanø Bad – Super lækker strand og natur i topklasse

Fanø Bad er et roligt sommerhusområde, beliggende i naturskønne omgivelser på den nordvestlige del af Fanø.

Stranden er fantastisk, og der er masser af muligheder for alle der holder af at gå og cykle.

Der er et rigt dyreliv i området, og det er ikke usædvanligt at fugle, harer og hjorte kommer på ”besøg” i sommerhusenes haver.

Et sommerhus i Fanø Bad er kort sagt perfekt til at komme lidt væk fra det daglige ræs, siger Rikke Andersen.

”Målet med ferien var at komme væk fra hverdagen og arbejdet, og det lykkedes. Vi boede i et lækkert, nyt sommerhus i Fanø Bad. Det er et dejligt og roligt område,” fortæller Rikke Andersen om ferien i et sommerhus i Fanø Bad.

Hun giver topkarakter til naturen med klitter, skov og hede. Det samme gælder den 12 kilometer lange strand nær et sommerhus i Fanø Bad. Og til børnefamilier anbefaler Rikke Andersen Fanøs skovlegeplads.

Fantastisk godt område til vandreture. Meget varierende natur. Meget underholdende at finde/samle rav. Nordby er bl.a. en god og hyggelig "shoppeby". Også fine vandreture i og omkring Sønderho.

Ren afslapning for alle der ikke har noget imod at bevæge sig lidt, og som glæder sig over naturen. Anbefaling: Se efterladenskaberne fra Anden Verdenskrig med de mange bunkere i klitterne nord på Fanø. Og naturligvis en udflugt til Sønderho.

Vi har besøgt Fanø rigtig mange gange efterhånden og elsker freden og roen, når man kommer i land. På trods af mange feriegæster i området føler man ikke at man bliver overrendt. Det er muligt at gå tur i klitterne uden at møde ret mange mennesker. Og vi nyder naturen, vandet, de smukke gamle stråtækte huse, gåture i Sønderho og Nordby og er man interesseret i tøj til rimelige priser så besøg Lene Vemb i Nordby.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Fanø Bad

Vil du være 110 % sikker på at finde dit favorit sommerhus Fanø Bad til den garanteret billigste pris? Så lej familiens feriehus Fanø Bad på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Fanø Bad i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du på kort tid finde nøjagtig det feriehus Fanø Bad, som sikrer jer en afstressende ferie Fanø Bad.

Lej sommerhus Fanø Bad

Hos os er udlejning af sommerhuse Fanø Bad nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Fanø Bad eller den feriebolig Fanø Bad som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Fanø Bad

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Fanø Bad. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Fanø

  Fanø er smukt beliggende i Vadehavet ud for Esbjerg, og er et af de mest populære ferieområder i Danmark. De fem sommerhusområder på øen er alle fredelige og rolige. Fanø er det perfekte valg til en afslappende ferie for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer på Fanø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.