Naturoplevelser og udflugter hånd i hånd
Del
Vælg mellem 240 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Rindby
På en skøn klitgrund ligger dette charmerende feriehus til 4 personer i Rindby. Her oser det af gammeldags sommerhusstemning - enkelt og hyggeligt indrettet, flot udsigt. Emne nr. 100-F20068-2014.
Rindby er et fredeligt sommerhusområde i særdeles naturskønne omgivelser med et rigt dyreliv. Stranden er dejlig, og der er suveræne muligheder for gå- og cykelture. Et oplagt valg for alle børnefamilier der prioriterer dejlige naturoplevelser og udflugter højt.

Sommerhus Rindby – Naturoplevelser og udflugter hånd i hånd

Der er kun få minutters kørsel til Nordby, og også til den super gode skovlegeplads der findes ved Pælebjerg. I får desuden nem adgang til spisesteder og seværdigheder på resten af Fanø.

Skovlegepladsen er beliggende på Fanø’s højeste punkt, Pælebjerget, der er godt 20 meter højt. Ikke meget i forhold til hvad de har i andre lande men hvad der mangler i højde er her til gengæld i sjov og leg. Samtlige legeredskaber er lavet af træ fra skoven.

Mange af dem er formet som skovtrolde og fantasifigurer af kunstnere fra hele verden. På løbebanen kan børnene se om de løber lige så hurtigt som en snegl, en hare eller et rådyr. Der er også forskellige spil og selvfølgelig stier i skoven. Et genialt sted til børnefamilier.

Dejlig natur omgivelser, med et rigt dyreliv, dagligt besøg af rådyr, kaniner, fasaner. Gå afstand til strand.

Vi kan anbefale Hans & Grethe's Creperie på Hovedgaden i Nordby. Lækre mad- og dessertpandekager og rigtig hyggelig og smilende betjening. Vi fik både kiks til hunden og opskrifter på pandekagerne. Hundeskoven er et lille indhegnet område, hvor hunden må gå frit. Lidt svært at finde, men ligger ved Pælebjerg og skovlegepladsen. God afveksling til havet og blæsten. Mange klatretræer, så der er også aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Og sidst, men ikke mindst, Nørby Kro. Vi kunne næsten ingen brugeranmeldelser finde på Fanø's restauranter, så vi tog chancen med Nørby Kro. Og det var så lækkert! Hyggelig og stilfuld restaurant med utrolig god service og en venlig tjener. Der sættes en ære i god atmosfære og mad af høj kvalitet. Vi fik kylling på spyd og svampesuppen til forret, og den smørstegte rødspætte til hovedret. Det var helt fantastisk og kan kun anbefales for lidt.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Rindby

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Rindby? Så lej familiens feriehus Rindby på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Rindby i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Rindby, der skal danne rammen om jeres ferie Rindby.

Lej sommerhus Rindby

Hos os er udlejning af sommerhuse Rindby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rindby eller den feriebolig Rindby som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Rindby

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Rindby. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Fanø

  Fanø er smukt beliggende i Vadehavet ud for Esbjerg, og er et af de mest populære ferieområder i Danmark. De fem sommerhusområder på øen er alle fredelige og rolige. Fanø er det perfekte valg til en afslappende ferie for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer på Fanø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.