En sand ferieperle på Fanøs sydlige spids
Del
Vælg mellem 133 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Sønderho
På en dejlig og lukket naturgrund ligger dette fine feriehus til 4 personer i Sønderho, charmerende indrettet med alt i moderne udstyr. Badeværelse med spa og sauna. Emne nr. 100-F30070-2014.
I Sønderho venter seværdigheder som Hannes Hus, Fanø Kunstmuseum, cafeer, hyggelige butikker og meget mere. Ideelt til alle der ønsker at bo i førsteklasses natur med kort afstand til hygge, kunst og kultur i en charmerende lille by.

Sommerhus Sønderho – En sand ferieperle på Fanøs sydlige spids

Sønderho er et roligt og skønt beliggende sommerhusområde på den sydlige spids af Fanø. Der er frit valg mellem stranden i vest og den i øst. Suverænt område til gå- og cykelture – og gå endelig ikke glip af den suveræne skovlegeplads.

Skovlegepladsen ligger på Fanø’s højeste ”bjerg”, Pælebjerget, der er 22 meter højt. Ikke meget i sammenligning med andre lande men hvad der mangler i højde er her til gengæld i sjov og leg. Alle legeredskaberne er lavet af træ fra skoven, og mange af dem er lavet som skovtrolde og fantasifigurer af kunstnere fra hele verden. På løbebanen kan børnene se om de løber lige så hurtigt som en snegl, en hare eller et rådyr. Der er også forskellige spil og selvfølgelig stier i skoven. Et genialt sted til børnefamilier.

Hannes Hus i Sønderho er et beskedent skipperhjem som det så ud i anden halvdel af 1800-tallet. Alt indbo, nips, køkkengrej, møbler etc. stammer fra den. På hæderspladsen i stuen hænger et fotografi af et skib der forliste under en rejse til Island. Ombord var Hanne Sørensens mand, der omkom. Den da 34-årige enke blev boende i huset med sin søn og sine to døtre – og huset var i brug helt op til 1965, da den sidste af døtrene måtte flytte. Døtrene bevarede deres barndomshjem i sin oprindelige form; og derfor kan man nu få et kig ind i fortiden på Fanø.

Fanø Kunstmuseum har til huse i en bygning fra 1868, der oprindeligt blev til købmandshandel og skibsproviantering. I 1960’rne begyndte indsamlingen af billeder, og bygningen blev omdannet til museum. I dag findes her mere end 1100 værker, der alle har en tilknytning til Fanø – enten gennem motivet eller gennem kunstneren. Museet er absolut et besøg værd.

Fantastisk område! Beliggenheden kan ikke være bedre midt i klitten. Dejlig udsigt og masser af dyreliv omkring - fugle, harer/kaniner, ja sågar rådyr. Sønderho i gåafstand med gammelhyggelig atmosfære, små kunsthåndværkerbutikker, kunstmuseum, hyggelige cafeer, mv. masser af turmuligheder i en vidunderlig natur.

Især skovlegepladsen var et hit hos vores drenge - og også hos de voksne.

Hele Fanø med natur, skønne huse, kunst og dejlige kroer og restauranter er meget dejligt og charmerende. Særlig nød vi en skøn frokost på Sønderho Kro.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Sønderho

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Sønderho? Så skal du bestille jeres feriehus Sønderho på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Sønderho i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Sønderho, der skal danne rammen om jeres ferie Sønderho.

Lej sommerhus Sønderho

Hos os er udlejning af sommerhuse Sønderho nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sønderho eller den feriebolig Sønderho som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sønderho

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Sønderho. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Fanø

  Fanø er smukt beliggende i Vadehavet ud for Esbjerg, og er et af de mest populære ferieområder i Danmark. De fem sommerhusområder på øen er alle fredelige og rolige. Fanø er det perfekte valg til en afslappende ferie for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer på Fanø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.