Flot og fredelig natur uden for Fanøs ”hovedstad”
Del
Vælg mellem 38 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer ved Nordby
Flot og personligt feriehus til 2 personer ved Nordby og Fanø Bad. "Det blå Paradis" er hjemsted og arbejdsplads for kunstneren Inger Agnete Diemer. Spændende kunstnerhjem tæt på vandet med skøn panoramaudsigt. Emne nr. 100-F10102-2014.
Nordby er et fredeligt sommerhusområde som er opført i naturskønne omgivelser på den nordlige del af Fanø. Der er fine muligheder for gå- og cykelture, samt for udflugter til seværdigheder og oplevelser på resten af Fanø.

Sommerhus Nordby – Flot og fredelig natur uden for Fanøs ”hovedstad”

Nordby er et fredeligt sommerhusområde som er opført i naturskønne omgivelser på den nordlige del af Fanø. Der er fine muligheder for gå- og cykelture, samt for udflugter til seværdigheder og oplevelser på resten af Fanø.

Den flotte natur omkring Nordby, hvor sommerhusene er opført, er perfekt til gåture – også familiens firbenede medlem vil elske omgivelserne. Der er stille og roligt og masser af frisk luft, og selvfølgelig også mulighed for at gå en tur på havbunden når der er ebbe.

Freden og stilheden er de største attraktioner i sommerhusområdet, så regn med at skulle cykle eller køre til aktiviteter og oplevelser som f.eks. Skovlegepladsen samt Hannes Hus og Fanø Kunstmuseum i Sønderho.

I selve Nordby finder I en butik som slet ikke er til at komme uden om hvis du strikker. Det er nemlig her at en af landets bedst kendte designere og kunsthåndværkere, Christel Seyfarth, holder til. Du kender hende sikkert allerede som arrangør af Fanø Strikkefestival, der afholdes på øen hvert andet år. Under alle omstændigheder er butikken et besøg værd for alle der holder af at strikke.

Vi kan anbefale Hans & Grethe's Creperie på Hovedgaden i Nordby. Lækre mad- og dessertpandekager og rigtig hyggelig og smilende betjening. Vi fik både kiks til hunden og opskrifter på pandekagerne.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Nordby

Vil du og familien have det bedste sommerhus Nordby til den billigst mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Nordby på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Nordby.

Lej sommerhus Nordby

Hos os er udlejning af sommerhuse Nordby nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nordby eller den feriebolig Nordby som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nordby

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Nordby. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Fanø

  Fanø er smukt beliggende i Vadehavet ud for Esbjerg, og er et af de mest populære ferieområder i Danmark. De fem sommerhusområder på øen er alle fredelige og rolige. Fanø er det perfekte valg til en afslappende ferie for hele familien.
  Sommerhus til 4 personer på Fanø
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.