Vesterhavsferie i unikt klitlandskab
Del
Vælg mellem 1.251 sommerhuse Destinationer under Thy
Sommerhus til 4 personer i Thy
Delvis renoveret sommerhus til 4 personer i området Thy, kun 900 m fra Vesterhavet. Huset ligger i Klitmøller på en dejlig naturgrund helt op ad klitterne. Emne nr. 090-88082.
Thy ligger i den nordvestlige del af Jylland, og er først og fremmest kendt for sommerhusområder Vorupør og Klitmøller. Herudover findes der endnu fire ferieområder, nemlig Stenbjerg, Snedsted, Hanstholm og Agger.

Sommerhus Thy – Vesterhavsferie i unikt klitlandskab

Med undtagelse af Snedsted ligger alle fire sommerhusområder i det enestående klitlandskab der nu er en del af Nationalpark Thy. Du kan læse mere om de enkelte områder herunder:

Vorupør

Vorupør er det største sommerhusområde i Thy. Byen, der oprindelig var et idyllisk fiskerleje med små hvidkalkede huse, befinder sig i dag i Nationalpark Thy. Forholdene for windsurfere er suveræne. Stranden er dejlig og indbyder til solbadning, leg i vandkanten og en dukkert. Nordsøakvariet er et must. Vorupør er et ideelt valg når flot natur ved Vesterhavet, idylliske små fiskerhuse, gode indkøbsmuligheder og nem adgang til aktiviteter og udflugter står højt på ønskesedlen.

Se sommerhuse i Vorupør

Klitmøller

Klitmøller er et stort og eftertragtet sommerhusområde, som ligger i et ”månelandskab” med mange klitter og små bakker i Nationalpark Thy. Området byder på stærk vind og store bølger, og er blandt surfere kendt som ”det kolde Hawaii”. Er I til windsurfing eller kitesurfing bliver det ikke bedre end Klitmøller. Stranden er dejlig og indbydende, men husk at have respekt for havet. Klitmøller er et oplagt valg for alle der ønsker sig flot natur, gode muligheder for gå- og cykelture samt nem adgang til attraktioner og seværdigheder i den nordvestligste del af Danmark.

Se sommerhuse i Klitmøller

Stenbjerg

Stenbjerg er et af de mindre sommerhusområder i Thy. Det er beliggende i Nationalpark Thy, så I kommer til at bo i et enestående flot klitlandskab. Hovedparten er sommerhusene er opført tæt ved Vesterhavet. Området er meget velegnet til windsurfing. Hvis I ikke surfer er det den unikke natur og de mange muligheder for udflugter, der er grunden til at vælge Stenbjerg.

Se sommerhuse i Stenbjerg

Snedsted

Snedsted er det mindste sommerhusområde i Thy. Husene ligger for det meste inde i landet og byder på fredelige og rolige omgivelser. Her kan I være jer selv, da der ofte vil være et pænt stykke vej til den nærmeste nabo. Snedsted er ideelt for dem der gerne helt vil være sig selv når de er i sommerhus, men som også vil have nem adgang til Nordvestjyllands mange attraktioner og seværdigheder.

Se sommerhuse i Snedsted

Hanstholm

Hanstholm er et lille ferieområde i Danmarks nordvestligste hjørne. Oplev Bunkermuseet, Nationalpark Thy mulighed for at fiske på Det Gule Rev, samt gåturene i et landskab der er præget af vestenvinden. Der er fine indkøbsmuligheder – samt mulighed for udflugter til Thisted ved Limfjorden og til det store badeland i Vigsø. Hanstholm er et godt valg når det først og fremmest er naturens egne oplevelser I ønsker nem adgang til.

Se sommerhuse i Hanstholm

Agger

Agger er et fredeligt og roligt sommerhusområde der giver virkelig gode muligheder for ture til stranden, lystfiskeri, windsurfing og vandreture. Sommerhusene er opført i et naturskønt område, som er domineret af vand: Vesterhavet mod vest, Flade Sø mod nord og Krik Vig mod syd. Alt sammen indenfor gå afstand. Området er helt perfekt for alle der ønsker sig en naturoplevelse på første klasse ved Vesterhavet.

Se sommerhuse i Agger

Stort udbud af sommerhuse til leje Thy

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Thy? Så lej jeres feriehus Thy på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Thy for enhver smag, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Thy, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Thy.

Lej sommerhus Thy

Hos os er udlejning af sommerhuse Thy nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Thy eller den feriebolig Thy som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Thy

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Thy. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.