Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 130-B40014

Et sommerhus er det helt rigtige svar, når det er en blanding af oplevelser og rendyrket afslapning, der står på programmet. I sommerhuset er tiden helt jeres egen - og I afgør naturligvis suverænt, hvad I vil bruge den på.

Når I er mange, der ønsker at tage til Agger, er et sommerhus til 22 personer det oplagte valg. Her er der god plads til alle, og I kan vælge den indretning og de faciliteter, I ønsker jer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Den charmerende by Agger ligger der, hvor Limfjorden søger ud i Nordsøen. Omgivet af vand som en ø midt i det danske vildnis.

Stranden er angiveligt uendelig med masser af plads til leg og til at flyve med drage, men stille nok til at solbade og læse en bog.

Om sommeren er der havnefest i Agger. Det er højdepunktet for mange aktiviteter, der bliver udbudt til familier og børn om sommeren.

Mod Lodbjerg er der en frugtplantage. Her kan I fylde madkurvene på en cykeltur.

Hvis familien tager på en sælsafari, kan hunden desværre ikke komme med. JyllandsAkvariet har åbnet en hundepasning til de firbenede venner.

Limfjordsbugten ved Agger er et vandsportsområde for alle sportsmænd og -kvinder, der gerne vil tage det roligt. De beskyttede farvande er mildere end Nordsøen og har en god dybde.

Klitterne ved Lodbjerg er imponerende høje og danner et hav af sand. Her bliver landets anden højeste vandreklit ernæret.

Prisgaranti - sommerhus agger 22 personer

Når du vælger at leje et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen i prisen. Beløbet overføres ganske enkelt til din konto.

Kundeservice - sommerhus agger 22 personer

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige behov i forbindelse med din søgning efter "sommerhus agger 22 personer", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.