Et eldorado af strande, vand og flot natur
Del
Vælg mellem 155 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Agger
Helt fremme ved stranden i det fredelige, gamle fiskerleje Agger, ligger dette nyrenoverede og meget charmerende feriehus til 4 personer. Der er kun 150 m til vandet. Emne nr. 089-856.
Agger er et fredeligt og roligt sommerhusområde der giver virkelig gode muligheder for ture til stranden, lystfiskeri, windsurfing og vandreture. Området er helt perfekt for alle der ønsker sig en naturoplevelse på første klasse ved Vesterhavet.

Sommerhus Agger – Et eldorado af strande, vand og flot natur

Sommerhusene er opført i et naturskønt område, som er domineret af vand: Vesterhavet mod vest, Flade Sø mod nord og Krik Vig mod syd. Alt sammen indenfor gå afstand.

Naturen og de mange muligheder for aktiviteter og afslapning som vandet omkring Agger byder på, er områdets mest eftertragtede kvalitet. Når I vil til stranden kan I vælge og vrage på en måde der ikke ses andre steder i Danmark. Agger er simpelthen et eldorado af strande af vand – I kan tage til Vesterhavet eller I kan vælge det afskærmede og langt mere rolige vand nord og syd for Agger.

Når I holder ferie i Agger, kan I have stor glæde af aggerby.dk Her finder I de informationer, I har brug for som gæster i byen; spisesteder, indkøbsmuligheder, buskøreplaner, aktiviteter og events. I kalenderen på forsiden finder I de helt lokale arrangementer - store som små.

Nationalpark Thy er bestemt en udflugt værd. Den er skabt af mange århundreders sandflugt og er i dag en flot blanding af kyst, klitter, klitheder, klitplantager og søer. Den strækker sig hele vejen fra Agger Tange i syd til Hanstholm i nord.

Det siger vores gæster om Agger:

Mange muligheder for at gå nogle gode ture. Specielt med hunde.

Omgivelserne er meget afvekslende. Man har den meget fine strand men også skoven (ved Lodbjerg) og det beskyttede naturområde Agger Tange. Her er der mange muligheder for lystfiskeri.

Stort udbud af sommerhuse til leje Agger

Vil du være sikker på at finde dit drømme sommerhus Agger til den bedste pris? Så book familiens feriehus Agger på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Agger.

Lej sommerhus Agger

Hos os er udlejning af sommerhuse Agger nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Agger eller den feriebolig Agger som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Agger

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Agger. (Se gældende regler).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Thy

  Thy ligger i den nordvestlige del af Jylland, og er først og fremmest kendt for sommerhusområder Vorupør og Klitmøller. Herudover findes der endnu fire ferieområder, nemlig Stenbjerg, Snedsted, Hanstholm og Agger.
  Sommerhus til 4 personer i Thy
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.