Del
Vælg mellem 57 sommerhuse
Emne nr.: 090-06476

Er ferien fastlagt, er det en fordel at leje en feriebolig på dette tidspunkt, hvor udvalget er større, end det vil være i morgen.

Se jer godt for inden I booker en feriebolig til en billig pris. Der er også mange ferieboliger at vælge imellem, hvis I vil leje en feriebolig, til en billig pris og dermed vil I have flere penge til rådighed til at opleve Agger.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Vejen til Agger fører over vandet, enten over fjordmundingen eller over broen ved Thisted. Begge veje giver en skøn feriestemning.

Klitterne ved Lodbjerg er imponerende høje og danner et hav af sand. Her bliver landets anden højeste vandreklit ernæret.

I Vestervig er der et startpunkt for en sælsafari på Limfjorden. Med den glasbundede båd går turen gennem sandbankerne og helt tæt på sælerne.

Der står ofte små vogne og borde med frugt, grøntsager, honning eller marmelade i Aggers grader. Der er også en kasse, hvor kunderne tillidsfuldt lægger pengene for varerne i.

I efteråret vender roen tilbage til Agger. Bølgernes brus og vinden er det, der larmer mest her. Man kan næppe høre nogen trafik eller lignende.

Stranden ved Agger er dejlig flad ved de stenede strandvolde, hvor der altid dannes pytter af havvand. Vandet bliver meget hurtigt varmt og er ideelt til små børn.

Prisgaranti - billig ferie i agger

Alle ferieboliger, der udlejes via Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder helt enkelt, at vi garanterer dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer den feriebolig du foretrækker, til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - billig ferie i agger

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige behov vedrørende din søgning efter "billig ferie i agger", er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.