Når naturoplevelser er vigtigst
Del
Vælg mellem 40 sommerhuse
Sommerhus til 7 personer i Hanstholm
Pænt og rummeligt 2-etages sommerhus i sten til 7 personer, beliggende på en stor, indhegnet havegrund i fiskerbyen Hanstholm. Der er 750 m til vandet. Emne nr. 121-17-0001.
Hanstholm er et lille ferieområde i Danmarks nordvestligste hjørne. Området er et godt valg når det først og fremmest er naturens egne oplevelser I ønsker nem adgang til.

Sommerhus Hanstholm – Når naturoplevelser er vigtigst

Oplev Bunkermuseet, Nationalpark Thy mulighed for at fiske på Det Gule Rev, samt gåturene i et landskab der er præget af vestenvinden. Der er fine indkøbsmuligheder – samt mulighed for udflugter til Thisted ved Limfjorden og til det store badeland i Vigsø.

Et besøg på MuseumsCenter Hanstholm er et must. Museet er bygget omkring de store befæstninger, der blev opført under anden verdenskrig. Her findes en spændende udstilling i en stor bunker, der oprindelig indeholdt en meget stor kanon. Omkring udstillingen er indrettet et frilandsmuseum – her kan I køre en tur imellem de store bunkere med det tog, der under krigen fragtede ammunition til kanonerne.

Fra Hanstholm strækker Nationalpark Thy sig mod syd, hele vejen til Agger Tange. Landskabet er formet af flere århundreders sandflugt og fremstår i dag som en flot blanding af kyst, klitter, klitheder, klitplantager og søer. Parken er absolut en udflugt værd.

Fra byens havn arrangeres der nemlig fisketure til det berømte Gule Rev, hvor du finder noget af det absolut bedste fiskevand i hele Danmark. Er du lystfisker får du her chancen for at fange nogle af de største fisk, der lever i farvandene omkring Danmark.

God tur til Hanstholm!

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Hanstholm

Vil du være 110 % sikker på at få dit favorit sommerhus Hanstholm til den garanteret billigste pris? Så skal du leje familiens feriehus Hanstholm på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Hanstholm.

Lej sommerhus Hanstholm

Hos os er udlejning af sommerhuse Hanstholm nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hanstholm eller den feriebolig Hanstholm som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hanstholm

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Hanstholm. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Thy

  Thy ligger i den nordvestlige del af Jylland, og er først og fremmest kendt for sommerhusområder Vorupør og Klitmøller. Herudover findes der endnu fire ferieområder, nemlig Stenbjerg, Snedsted, Hanstholm og Agger.
  Sommerhus til 4 personer i Thy
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.