Vesterhavsbrus på første klasse
Del
Vælg mellem 450 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Vorupør
Pænt sommerhus til 6 personer, beliggende på en 1500 m² stor grund i fredelige omgivelser i Vorupør, kun 1 km til vandet. Der er sauna i huset. Emne nr. 090-37754.
Vorupør er et ideelt valg når flot natur ved Vesterhavet, idylliske små fiskerhuse, gode indkøbsmuligheder og nem adgang til aktiviteter og udflugter står højt på ønskesedlen.

Sommerhus Vorupør – Vesterhavsbrus på første klasse

Vorupør er det største sommerhusområde i Thy. Byen, der oprindelig var et idyllisk fiskerleje med små hvidkalkede huse, befinder sig i dag i Nationalpark Thy. Forholdene for windsurfere er suveræne. Stranden er dejlig og indbyder til solbadning, leg i vandkanten og en dukkert. Et besøg på Nordsøakvariet er et must.

Der er ikke så mange fiskere i Vorupør længere, men fritidsfiskere håndhæver fortsat den flere hundrede år gamle tradition med at slæbe deres fartøjer op på stranden når de har været på havet. Man kan være heldig at købe friskfanget fisk, hummere og krabber, hvis kløer er den lokale delikatesse.

Igennem årene har de lokale fiskere fanget så mange af de forskellige fisk der lever i Nordsøen, at der i dag svømmer mere end 80 forskellige arter rundt i byens stolthed, Nordsø Akvariet. Rørebassinet er et stort åbent akvarium i børnehøjde; her svømmer småhajer og pighvarrer rundt, og krabber kravler hen over bunden.

Der er mange muligheder for udflugter. Oplev f.eks. MuseumsCenter Hanstholm og kør en tur med det gamle ammunitionstog, hyg jer i det store badeland i Vigsø, tag på shopping i Thisteds hyggelige centrum, eller smut en tur til Mors og brug en dag på de mange oplevelser der venter jer i Jesperhus Feriepark.

Området er godt. Ikke lang til til købmand og vandt.

Hyggelig lille by og mulighed for at gå nogle dejlige ture i den skønne natur.

Et dejlig roligt område med tid til afslapning. Dejlige gåture ved Vesterhavet og i Vorupør.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Vorupør

Vil du også nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Vorupør? Så skal du booke jeres feriehus Vorupør på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Vorupør.

Lej sommerhus Vorupør

Hos os er udlejning af sommerhuse Vorupør nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vorupør eller den feriebolig Vorupør som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vorupør

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Vorupør. (Se gældende regler).

Du har krav på den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Thy

  Thy ligger i den nordvestlige del af Jylland, og er først og fremmest kendt for sommerhusområder Vorupør og Klitmøller. Herudover findes der endnu fire ferieområder, nemlig Stenbjerg, Snedsted, Hanstholm og Agger.
  Sommerhus til 4 personer i Thy
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.