Del
Vælg mellem 160 sommerhuse
Emne nr.: 089-340

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele skønne oplevelser er tæt på at gå i opfyldelse. Med et sommerhus som udgangspunkt bliver ferien i fuldt omfang jeres egen, og I kan bruge den nøjagtig, som I har lyst til.

Aktiv ferie for hele familien i uge 30? - I så fald er det oplagt at leje et sommerhus som udgangspunkt. Herfra er det nemt at begive sig ud på opdagelse i ferielandet og udforske nærområdets unikke seværdigheder.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Hvis I først og fremmest gerne vil have ro og afslapning på jeres ferie, er det en god idé at leje et sommerhus ved Vesterhavet i Vorupør.

Da Vorupør har kunne bevare meget af sin originalitet, er gåture gennem kommunen en interessant oplevelse, som giver jer mulighed for at opdage en masse.

Baglandets klitlandskab krydses af søer og skove, og er meget velegnet til lange gåture, som skubber hverdagsstressen i baggrunden.

Det tiltalende Nordsøakvarium i Vorupør kommune er befolket af mange dyr fra Nordsøen, og lægger vægt på at dokumentere biodiversiteten i harmoni med naturen.

Bunkermuseet i byen Hanstholm nord for Vorupør giver jer et interessant indblik i regionens bevægende historie.

Hvis du ønsker at være aktiv under din ferie i Vorupør, er det en god idé at tage en tur i havkajak.

En gåtur på den 310 m lange mole ved Vorupør, bringer jer tættere på det smukke Vesterhav.

Prisgaranti - sommerhus vorupør uge 30

Alle sommerhuse, der udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi garanterer dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores overvågning af priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - sommerhus vorupør uge 30

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "sommerhus vorupør uge 30", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.