Natur, udflugter og oplevelser hånd i hånd
Del
Vælg mellem 36 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Stenbjerg
På en flot klitgrund i hjertet af Nationalpark Thy ligger dette unikke sommerhus til 4 personer i Stenbjerg. Huset er utroligt hyggeligt og charmerende indrettet. Der er fred og ro og fra grunden er der kig til havet. Emne nr. 089-255.
Stenbjerg er et af de mindre sommerhusområder i Thy. Det er beliggende i Nationalpark Thy, så I kommer til at bo i et enestående flot klitlandskab. Hvis I ikke surfer er det den unikke natur og de mange muligheder for udflugter, der er grunden til at vælge Stenbjerg.

Sommerhus Stenbjerg – Natur, udflugter og oplevelser hånd i hånd

Vindforholdene gør kysten ved Stenbjerg til et rigtig godt område for alle der dyrker windsurfing.

Hvis ikke I er til den slags sport kan I i stedet glæde jer over de mange muligheder for udflugter, opholdet i Stenbjerg byder på. I Vorupør venter f.eks. Nordsøakvariet, hvis ”beboere” alle er fanget af lokale fiskere. Stedet er afgjort et besøg værd.

På Mors finder I Jesperhus Feriepark. Den begyndte som en blomsterpark, men i dag er den meget mere end de farvestrålende blomster, det hele begyndte med. Her er f.eks. 4D biograf, indendørs junglezoo, lasergame, hoppepuder, legepladser og meget mere.

God tur til Stenbjerg!

Bredt udbud af sommerhuse til leje Stenbjerg

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Stenbjerg til den lavest mulige pris? Så bestil familiens feriehus Stenbjerg på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde præcis det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Stenbjerg.

Lej sommerhus Stenbjerg

Hos os er udlejning af sommerhuse Stenbjerg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Stenbjerg eller den feriebolig Stenbjerg som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Stenbjerg

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Stenbjerg. (Se gældende regler).

Vi sætter en ære i at give vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Thy

  Thy ligger i den nordvestlige del af Jylland, og er først og fremmest kendt for sommerhusområder Vorupør og Klitmøller. Herudover findes der endnu fire ferieområder, nemlig Stenbjerg, Snedsted, Hanstholm og Agger.
  Sommerhus til 4 personer i Thy
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.