Et nordvestjysk paradis
Del
Vælg mellem 183 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Klitmøller
Klassisk dansk sommerhus til 5 personer, renoveret i 2006 og beliggende i dejlige Klitmøller. Der er 600 m til Vesterhavet. Emne nr. 160-A6017.
Klitmøller er et oplagt valg for alle der ønsker sig flot natur, en dejlig strand, gode muligheder for gå- og cykelture samt nem adgang til attraktioner og seværdigheder i den nordvestligste del af Danmark.

Sommerhus Klitmøller – Et nordvestjysk paradis

Klitmøller er et stort og eftertragtet sommerhusområde, som ligger i et ”månelandskab” med mange klitter og små bakker i Nationalpark Thy. Området byder på stærk vind og store bølger, og er blandt surfere kendt som ”det kolde Hawaii”. Er I til windsurfing eller kitesurfing bliver det ikke bedre end Klitmøller.

”Ferien gik til Klitmøller med henblik på en god surf oplevelse, og her lever området til fulde op til forventningerne med et rigtig hyggeligt surf miljø med West Wind forretningen som centrum. Desuden er strand og omkring liggende natur skøn”, siger Christina Lyhne. Anne Margrethe Melvang er fuldstændig enig: ”Hvis man er surfer, er stedet ideelt.”

Der er anlagt mange stier i området, så der er rigtig gode muligheder for vandre- og cykelture i det bakkede landskab. ”Smukt område, med mulighed for dejlige udflugter i Nationalparken”, som Hanne Enggaard Pedersen udtrykker det.

Blandt udflugtsmulighederne findes Nordsøakvariet i Vorupør, MuseumsCenter Hanstholm, det store og populære badeland i Vigsø, Thisteds hyggelige centrum og, på Mors, Jesperhus Feriepark. I kommer aldrig til at kede jer når turen går til Klitmøller.

Lad Charlotte Vallant få det sidste ord: ”Super område, noget at lave i alt slags vejr.”

Stort udbud af sommerhuse til leje Klitmøller

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Klitmøller til den billigst mulige pris? Så bestil jeres feriehus Klitmøller på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Klitmøller.

Lej sommerhus Klitmøller

Hos os er udlejning af sommerhuse Klitmøller nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Klitmøller eller den feriebolig Klitmøller som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Klitmøller

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Klitmøller. (Se vilkår).

Det er et klart mål for os at give vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Thy

  Thy ligger i den nordvestlige del af Jylland, og er først og fremmest kendt for sommerhusområder Vorupør og Klitmøller. Herudover findes der endnu fire ferieområder, nemlig Stenbjerg, Snedsted, Hanstholm og Agger.
  Sommerhus til 4 personer i Thy
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.