Flot natur og mange udflugtsmuligheder
Del
Vælg mellem 45 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Snedsted
På en meget flot grund, som skråner mod syd ned mod den smukke Limfjord, ligger dette dejlige feriehus til 6 personer i Snedsted. Huset er fra 2005 og ligger 500 m fra vandet. Emne nr. 089-884.
Snedsted er ideelt for dem der gerne helt vil være sig selv når de er i sommerhus, men som også vil have nem adgang til Nordvestjyllands mange attraktioner og seværdigheder.

Sommerhus Snedsted – Flot natur og mange udflugtsmuligheder

Snedsted er det mindste sommerhusområde i Thy. Husene ligger for det meste inde i landet og byder på fredelige og rolige omgivelser. Her kan I være jer selv, da der ofte vil være et pænt stykke vej til den nærmeste nabo.

Vindforholdene gør vestkysten (Stenbjerg, Vorupør og Klitmøller) til et rigtig godt område for alle der dyrker windsurfing.

Udflugtsmulighederne er mange. Oplev f.eks. Nordsøakvariet i Vorupør, gå en tur i Thisteds hyggelige gågader eller smut en tur til Mors og besøg Jesperhus Blomsterpark. En tur til det store og meget veludstyrede badeland i Vigsø vil også være et sikkert hit.

God tur til Snedsted!

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Snedsted

Vil du være 110 procent sikker på at få dit drømme sommerhus Snedsted til den garanteret billigste pris? Så book familiens feriehus Snedsted på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Snedsted for enhver smag, og netop derfor kan du på kort tid finde netop det feriehus Snedsted, som skal danne rammen om jeres ferie Snedsted.

Lej sommerhus Snedsted

Hos os er udlejning af sommerhuse Snedsted nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Snedsted eller den feriebolig Snedsted som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Snedsted

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Snedsted. (Se betingelser).

Du har krav på den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Thy

  Thy ligger i den nordvestlige del af Jylland, og er først og fremmest kendt for sommerhusområder Vorupør og Klitmøller. Herudover findes der endnu fire ferieområder, nemlig Stenbjerg, Snedsted, Hanstholm og Agger.
  Sommerhus til 4 personer i Thy
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.