Ferie med masser af luft omkring jer
Del
Vælg mellem 59 sommerhuse Destinationer under Nymindegab
Sommerhus til 4 personer i Nymindegab
Hyggeligt stråtækt feriehus til 4 personer i Nymindegab - ét af de første som blev bygget på Redningsvejen, løbende renoveret og moderniseret frem til i dag. Flot udsigt over kystlandskabet. Emne nr. 012-057.
Nymindegab er sagen, hvis I siger ja tak til et specielt lys, som (næsten) matcher, hvad man finder i Skagen, Vesterhavsbrus, brede strande, klitter og smukke solnedgange, og samtidig gerne vil have ro og god plads omkring jer.

Sommerhus Nymindegab – Ferie med masser af luft omkring jer

Nymindegab er et mindre sommerhusområde som ligger i flotte omgivelser tæt ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Egnen ved det lille fiskerleje har færre ferieboliger end mange andre sommerhusområder ved Vesterhavet, og det betyder mere fred, ro og plads til at være sig selv. Rigtig godt område til gå-, cykel- og rideture – og selvfølgelig også til strandture.

Ud over uforstyrretheden samt muligheden for at slappe af og hygge sig står den brede strand og den smukke natur centralt på ferien i Nymindegab. Det ved Benja Ann Nevermann Christensen.

”Her er super flotte omgivelser og gode muligheder for smukke gå- og løbeture,” siger Benja Ann Nevermann Christensen om stranden, klitterne, heden og skoven.

Skal ferien på skinner, kan man leje en skinnecykel for en halv eller en hel dag og trille ad det syv kilometer lange, og togfri, jernbanespor mellem Nørre Nebel og Nymindegab. Men området er også værd at udforske på ’almindelige’ cykler eller til hest. Både cykler og heste kan lejes i den hyggelige handelsby Nørre Nebel – hvor I også finder et stort og meget populært badeland samt et bowlingcenter.

God tur til Nymindegab!

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Nymindegab

Vil du og familien have det bedste sommerhus Nymindegab til den lavest mulige pris? Så skal du leje jeres feriehus Nymindegab på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Nymindegab i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Nymindegab, der skal danne rammen om jeres ferie Nymindegab.

Lej sommerhus Nymindegab

Hos os er udlejning af sommerhuse Nymindegab nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nymindegab eller den feriebolig Nymindegab som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nymindegab

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Nymindegab. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.