Del
Vælg mellem 2.712 sommerhuse
Emne nr.: 130-P52656

Et sommerhus er det helt rigtige udgangspunkt, når I har planer om at opleve Nymindegab. Her er der plads til, at I kan koble af og være jer selv og opleve seværdigheder og attraktioner, når I har lyst.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Nymindegab ligger kun få hundrede meter fra Nordsøens østkyst, som har en bred hvid sandstrand til familieferiegæster.

Bydelen Hytteby i Bork Havn har adskillige gamle gårde og en lille bådehavn, hvorfra man kan tage på ture ind i Ringkøbing Fjord. Windsurfere finder også et lille paradis her.

I Hvide Sande nord for Nymindegab udgør en sejlrende med sluse og en klapbro den unikke forbindelse mellem Vesterhavet og fjorden.

Fuglereservatet Tipperne, som let kan nås fra Nymindegab, har et interessant udformet informationscentrum og to tårne, der er lavet til fugleobservationer.

Vindmøllen, som kan besøges i byen, huser et tømrerværksted, hvis maskiner engang blev drevet af vindkraft, i underetagen.

Prisgaranti - sommerhus nymindegab redningsvejen

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for, er du selvsagt dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priskontrol, refunderer vi dig hele prisforskellen. Pengene bliver ganske enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus nymindegab redningsvejen

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov i forbindelse med din søgning efter "sommerhus nymindegab redningsvejen", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.