Sus i håret og fred i sindet
Del
Vælg mellem 39 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Lønne
Dejlig lyst indrettet sommerhus fra 2006 til 8 personer, beliggende i Lønne, tæt på det store subtropiske badeland i Seawest Nymindegab, med fri entré for husets gæster. Emne nr. 130-P42135.
Her får man sus i håret, sand mellem tæerne og fred i sindet. Lønne er nemlig en overset perle ved Vesterhavskysten, og derfor kan man se frem til en ferie i fred og ro og nyde naturens stilhed.

Sommerhus Lønne - Sus i håret og fred i sindet

Lønne er et mindre sommerhusområde i udkanten af Blåbjerg Klitplantage, omtrent halvvejs mellem Nymindegab og Nr. Nebel. Hvis du drømmer du om en ferie på vestkysten med hav, fjord, klitter og hede, er du kommet til rette sted.

Strandene ved Nymindegab og Henne Strand er nemme at komme til; især Henne Strand regnes for en af de absolut bedste lanhgs hele den jyske vestyst.

Mod nord venter feriebyen Søndervig med shopping, strand, sandskulpturfestival fra juni til oktober samt badeland til gråvejrsdage. 10 kilometer syd for Lønne venter endnu en dejlig ferieby i Henne Strand med tropeland, restauranter, shopping, lysestøberi, ravsliberi og 18-hullers golfbane.

Skal ferien for alvor på skinner, handler det om tage en tur på skinnecykel mellem Nr. Nebel og Nymindegab. Undervejs på turen gennem plantager og åbne landskaber kan man stille sulten ved en grillhytte.

Nr. Nebel har tillige gode indkøbsmuligheder, mens Nymindegab frister med mere shopping, et hyggeligt museum samt hvaludstillingen med en 12 meter lang kaskelot, der strandede ved Nymindegab.

Ringkøbing Fjord med det store fuglereservat Tipperne 10 kilometer fra Lønne og vikingehavnen i Bork Havn er besøg værd på en ferie i Lønne.

God tur til Lønne!

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Lønne

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Lønne? Så bestil familiens feriehus Lønne på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Lønne i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Lønne, som skal danne rammen om jeres ferie Lønne.

Lej sommerhus Lønne

Hos os er udlejning af sommerhuse Lønne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lønne eller den feriebolig Lønne som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lønne

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste når vi taler om sommerhusudlejning Lønne. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nymindegab

  Nymindegab er sagen, hvis I siger ja tak til et specielt lys, som (næsten) matcher, hvad man finder i Skagen, Vesterhavsbrus, brede strande, klitter og smukke solnedgange, og samtidig gerne vil have ro og god plads omkring jer.
  Sommerhus til 4 personer i Nymindegab
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.