Sand mellem tæerne og fred i sindet
Del
Vælg mellem 694 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Houstrup
Hyggeligt feriehus til 6 personer i Houstrup, beliggende på en naturgrund med træer. Stor terrasse i læ. Huset er renoveret i 2005. Emne nr. 130-P42358.
Houstrup er et fredeligt og roligt sommerhusområde i udkanten af Blåbjerg Klitplantage, lige syd få Nr. Nebel. Husene ligger få kilometer fra en dejlig, børnevenlig sandstrand ved Vesterhavet. Det tager kun få minutter at komme til badeland, bowling og butikkerne i Nr. Nebel.

Sommerhus Houstrup – Sand mellem tæerne og fred i sindet

Houstrup er det perfekte valg når et ophold i et flot beliggende og stille område står på ønskesedlen – samtidig med at strand, indkøb og et bredt udvalg af attraktioner og seværdigheder.

Sandet og marehalmen kilder fødderne, en frisk brise suser gennem håret, og i ørerne bruser brændingen fra Vesterhavet. Sådan en stemning får man på ferien i et sommerhus i Houstrup.

Modsat mange andre sommerhusområder ved vestkysten er der mere fred og ro i Houstrup, fordi den fredede Blåbjerg Klitplantage gør afstanden til stranden lidt længere.

På vej til havet og den brede, hvide sandstrand kan man se det hele fra oven fra toppen af Blåbjerg Klit, landets højeste af sin slags på 64 meter. Herfra skuer man ud over heder, søer, klitter, havet, den nærmest endeløse strand og tætte skove.

Den smukke natur er perfekt til at komme væk den daglige trummerum. I stedet kan man tage på strejftog og eventyr i det grønne til fods eller på cykel ad afmærkede stier og opleve egnens dyreliv, plukke bær og nyde at have god tid.

Den børnevenlige og bilfri strand ved Houstrup lægger op til drageflyvning, gå- og løbeture, hygge i en isoleret gryde i klitterne, solbad og dukkerter på sommerdage samt jagt på skatte som sten og muslinger i vandkanten med børnene.

Indkøb kan klares i en dagligvarebutik ved et sommerhus i Houstrup eller seks kilometer mod syd i feriebyen Henne. Her er der tillige shopping, restauranter, cafeer, minigolf og et badeland. I den nærliggende by Nr. Nebel kan ferien komme på skinner med en syv kilometer lang tur på skinnecykel ad et gammelt jernbanespor til Nymindegab.

Her kan man hilse på Lønnepigen, et 2.000 år gammelt oldtidsfund på det lokale museum og se hvaludstillingen med skelettet af en 12 meter lang kaskelot, som strandede ud for Nymindegab.

Uanset om man er fugleinteresseret eller ej, vil en tur til det store fuglereservat Tipperne syd for Ringkøbing Fjord være en fascinerende oplevelse. Det samme gælder vikingehavnen og vikingelandsbyen i Bork Havn, som er levendegjort om sommeren.

Det siger vores gæster om Houstrup:

Når man ikke har behov for havet uden for døren er det et skønt sted. Dejlig ro og hygge og ikke langt til indkøb. Gode veje at løbe på, når man motionerer. Husk købmanden har middagslukket på den nærliggende campingplads.

Dejligt område hvor træerne i sommerhusområdet giver læ for den vilde vestenvind. Stranden er perfekt til drageflyvning. Fiskehandleren ved Nymindegab sommerhuse, sælger gode varmtrøgede laks og helleflynder, der smager godt med nye kartofler og koldt smør til.

Pragtfuld sti ud til vandet. Herligt hedelandskab. Så går det slet ingenting at huset ligger et stykke fra vandet, man kan også køre til parkeringspladsen ved stranden på mindre end 10 minutter. Som sagt er den dejlige gåtur til strand dog også en skøn oplevelse. Et rigtig godt sted til afslapning!

Der er mange tips til andre gæster: Blåvandshuk Fyrtårn, fyrtårnet i Nr. Lyngby, Skalilngen, Søfartsmuseet i Esbjerg, LEGOLAND ® i Billund, Jernaldermuseet i Dejbjerg, Hvide Sande, skinnecykler til Nr. Nebel, Tipperne.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Houstrup

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Houstrup? Så skal du booke familiens feriehus Houstrup på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Houstrup i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Houstrup, som skal danne rammen om jeres ferie Houstrup.

Lej sommerhus Houstrup

Hos os er udlejning af sommerhuse Houstrup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Houstrup eller den feriebolig Houstrup som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Houstrup

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Houstrup. (Se gældende regler).

Kun den bedste service er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Nymindegab

  Nymindegab er sagen, hvis I siger ja tak til et specielt lys, som (næsten) matcher, hvad man finder i Skagen, Vesterhavsbrus, brede strande, klitter og smukke solnedgange, og samtidig gerne vil have ro og god plads omkring jer.
  Sommerhus til 4 personer i Nymindegab
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.