Flot natur og aktiviteter hånd i hånd
Del
Vælg mellem 77 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Nr. Nebel
Flot luksuslejlighed fra 2005 til 4 personer, beliggende dejlig ugeneret ud mod grønne arealer i SeaWest's lukkede feriehusområde i Nr. Nebel. Husets gæster har fri adgang til det store subtropiske badeland. Emne nr. 324-31-509.
Nr. Nebel byder på et stort badeland, et bowlingcenter og fine indkøbsmuligheder i byen – og en stor klitplantage lige udenfor. Området er et oplagt valg når der både skal være nem adgang til både flot natur og til aktiviteter.

Sommerhus Nr. Nebel – Flot natur og aktiviteter hånd i hånd

Nr. Nebel hører til blandt de større sommerhusområder i Vestjylland. Husene er beliggende nogle kilometer inde i landet, så I skal regne med at køre eller cykle når I tager til en af de dejlige strande ved Vesterhavet.

Lige udenfor bygrænsen ligger Blåbjerg Klitplantage. Oplev krogede egekrat, som i virkeligheden er toppen af træer, der for længst er blevet begravet i sand, eller få det store overblik fra Danmarks højeste klit, Blåbjerg på 64 meter. Man kommer også nemt til at hilse på råvildt og kronhjorte. Området ved vestkysten har nemlig en af landets største bestande af kronhjorte på cirka 1.300 dyr.

I feriebyen Henne Strand seks kilometer mod syd venter mere action og oplevelser. Her er kunsthåndværkere, glaspustere, ravslibere, lysestøberier og antikviteter. Læg dertil shopping, cafeer og restauranter for enhver smag samt golf, svømmehal og tennisbaner.

Aktiv ferie på den alternative måde venter også i form af en syv kilometer lang tur med skinnecykel på skinnerne mellem Nr. Nebel og Nymindegab. Her kan man se skelettet af en 12 meter lang kaskelot og hilse på den 2.000 år gamle Lønnepigen på Nymindegab Museum.

Vil man på en tidsrejse, handler det om at tage til Bork Vikingehavn ved Ringkøbing Fjord få minutters kørsel fra Nr. Nebel. Oplev drabelige dueller, vikingernes hverdagsliv og stå til søs på et vikingeskib.

Stort udbud af sommerhuse til leje Nr. Nebel

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Nr. Nebel? Så bestil familiens feriehus Nr. Nebel på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Nr. Nebel i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde nøjagtig det feriehus Nr. Nebel, som sikrer jer en hyggelig ferie Nr. Nebel.

Lej sommerhus Nr. Nebel

Hos os er udlejning af sommerhuse Nr. Nebel nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nr. Nebel eller den feriebolig Nr. Nebel som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nr. Nebel

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Nr. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nymindegab

  Nymindegab er sagen, hvis I siger ja tak til et specielt lys, som (næsten) matcher, hvad man finder i Skagen, Vesterhavsbrus, brede strande, klitter og smukke solnedgange, og samtidig gerne vil have ro og god plads omkring jer.
  Sommerhus til 4 personer i Nymindegab
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.