Marsklandskab, flot natur og aktiviteter for familien
Del
Vælg mellem 390 sommerhuse Destinationer under Sydvest Jylland
Sommerhus til 6 personer i Sydvest Jylland
Flot, nyrenoveret Marskhus til 6 personer i Ballum, Sydvest Jylland. Stor naturgrund med dejlig udsigt til havdige og marsk. Boligarealet er på 130 m². Emne nr. 130-S10291.
Den sydvestlige del af Jylland byder på flere dejlige sommerhusområder, der dels ligger i marsklandskabet ved Vadehavet, dels lidt længere inde i landet.

Sommerhus Sydvest Jylland – Marsklandskab, flot natur og aktiviteter for familien

Her kan I vælge mellem at bo i storslået natur med et rigt liv af fugle og sæler eller i lidt større byer med et godt udvalg af aktiviteter som familien kan være fælles om. Der er rigtig fine muligheder for udflugter til landsdelens attraktioner og seværdigheder, uanset hvilket af ferieområderne I foretrækker.

Skærbæk

Skærbæk er et mindre sommerhusområde i det sydvestlige Jylland, knap 30 kilometer nord for Tønder. Der er rigtig gode indkøbsmuligheder, veludstyret svømmehal, bowlingcenter og gokart bane. Mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Rømø, Ribe og Tønder, og tag endelig en tur ud til Vadehavet, hvor der er gode chancer for at se fugle og sæler. Skærbæk er et oplagt valg for familier der gerne vil kombinere aktiviteter med storslåede naturoplevelser.

Se sommerhuse i Skærbæk

Højer

Højer er fredeligt og roligt sommerhusområde i det sydvestlige hjørne af Jylland; de fleste af husene ligger ganske tæt på Vadehavet. Højer er en gammel marskby som er opført bag diger; den er præget af huse og gårde opført i 1700- og 1800-tallet. Der er gode muligheder for at se sæler ved Vadehavet. Området er et oplagt valg for alle der først og fremmest ønsker sig fred, ro og storslåede naturoplevelser.

Se sommerhuse i Højer

Emmerlev Klev

Emmerlev Klev er mindre men meget flot beliggende sommerhusområde, lige nord for Højer. Her kommer I til marsklandskabet med dets diger, sluser og rige fugleliv. Der er gode chancer for også at se sæler. Området er perfekt til alle der ønsker et roligt ophold med masser af frisk havluft og gåture i det storslåede marskland.

Se sommerhuse i Emmerlev Klev

Arrild

Arrild er det største sommerhusområde i Sydvest Jylland og byder på en fin kombination af flot natur, aktivitetsmuligheder for familier og mange spændende udflugtsmål i Sønderjylland. Her finder I en veludstyret svømmehal, hele to fiskesøer og kort afstand til bowlingcenter og gokartbane (i Skærbæk). Arrild er et fint valg for alle der gerne vil opleve Sønderjylland, samtidig med at der skal være nem adgang til aktiviteter som familien kan samles omkring.

Se sommerhuse i Arrild

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Sydvest Jylland

Vil du være 110 procent sikker på at få dit foretrukne sommerhus Sydvest Jylland til den garanteret billigste pris? Så book familiens feriehus Sydvest Jylland på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Sydvest Jylland for enhver pengepung, og netop derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Sydvest Jylland, som skal danne rammen om jeres ferie Sydvest Jylland.

Lej sommerhus Sydvest Jylland

Hos os er udlejning af sommerhuse Sydvest Jylland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sydvest Jylland eller den feriebolig Sydvest Jylland som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sydvest Jylland

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Sydvest Jylland. (Se reglerne).

Kun den bedste service er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Sydvest Jylland

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.