Fred, ro og naturoplevelser på første klasse
Del
Vælg mellem 75 sommerhuse
Sommerhus til 8 personer i Højer
Nyrenoveret sommerhus til 8 personer i Højer med dejlig udsigt til den omkring liggende natur. Boligarealet er på 149 m². Der er sauna og spabad. Emne nr. 160-B1036.
Højer er fredeligt og roligt sommerhusområde i det sydvestlige hjørne af Jylland; de fleste af husene ligger ganske tæt på Vadehavet. Området er et oplagt valg for alle der først og fremmest ønsker sig fred, ro og storslåede naturoplevelser.

Sommerhus Højer – Fred, ro og naturoplevelser på første klasse

Højer er en gammel marskby som er opført bag diger; den er præget af huse og gårde opført i 1700- og 1800-tallet. Der er gode muligheder for at se sæler ved Vadehavet.

Det siger vores gæster om Højer:

Der er en skøn udsigt fra huset, og en rigtig dejlig vandretur langs diget til Højer Sluse. Der er mange seværdigheder i området, som er et besøg værd.

Rigtig god beliggenhed for udflugter omkring Vadehavet.

Der var ikke nogen information om ture og kulturelle oplevelser der kunne være spændende / interessante i huset. Vi besøgte Schackenborg Slot/Møgeltønder, Ribe Domkirke og gågaden med vandmøller/ sluser o.a. Vi var på Rømø og i Tønder samt Gråsten og enkelte ture i Tyskland. Løgumkloster besøgte vi også og vi så det fantastiske syn af store fugleflokke ved Højer Sluse og på Rømø. Slusen i Højer var også et besøg værd og Butikken Højer Pølser besøgte vi også. Spiste på Slusecafeteriaet - god mad!

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Højer

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Højer til den garanteret laveste pris? Så skal du leje jeres feriehus Højer på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Højer for enhver pengepung, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Højer, der skal danne rammen om jeres ferie Højer.

Lej sommerhus Højer

Hos os er udlejning af sommerhuse Højer nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Højer eller den feriebolig Højer som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Højer

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Højer. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydvest Jylland

  Den sydvestlige del af Jylland byder på flere dejlige sommerhusområder, der dels ligger i marsklandskabet ved Vadehavet, dels lidt længere inde i landet.
  Sommerhus til 6 personer i Sydvest Jylland
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.