Fredelige feriedage i marsklandet
Del
Vælg mellem 39 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Emmerlev Klev
Moderne feriehus til 4 personer, renoveret i 2005. Huset ligger i Emmerlev i det sydvestligste hjørne af Danmark. Fra terrasse og balkon er der frit udsyn over Vadehavet med sit unikke fugleliv. Emne nr. 130-S10274.
Emmerlev Klev er mindre men meget flot beliggende sommerhusområde, lige nord for Højer. Her kommer I til marsklandskabet med dets diger, sluser og rige fugleliv. Området er perfekt til alle der ønsker et roligt ophold med masser af frisk havluft og gåture i det storslåede marskland.

Sommerhus Emmerlev Klev – Fredelige feriedage i marsklandet

Det siger vores gæster om Emmerlev Klev:

Fredeligt og roligt, godt til voksne.

En skøn udsigt fra lejligheden, kunne gå ud til Vidåslusen, en fantastisk tur med hundredvis af vildgæs som græsser på mark, viber og mange andre fuglearter, og turen hjem på den anden side af diget ud mod Vadehavet, med den skønneste udsigt til tusindvis af fugle. Det gør vi om ret snart. :-)

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Emmerlev Klev

Vil du være helt sikker på at finde dit drømme sommerhus Emmerlev Klev til den lavest mulige pris? Så bestil jeres feriehus Emmerlev Klev på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Emmerlev Klev.

Lej sommerhus Emmerlev Klev

Hos os er udlejning af sommerhuse Emmerlev Klev nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Emmerlev Klev eller den feriebolig Emmerlev Klev som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Emmerlev Klev

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Emmerlev Klev. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydvest Jylland

  Den sydvestlige del af Jylland byder på flere dejlige sommerhusområder, der dels ligger i marsklandskabet ved Vadehavet, dels lidt længere inde i landet.
  Sommerhus til 6 personer i Sydvest Jylland
 2. Sommerhus Vestjylland

  Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
  Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.