Lej et sommerhus Nordjylland privat weekend - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Nordjylland privat weekend er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Nordjylland privat weekend her!

Vi har huse til alle, og der er 100 procent prisgaranti på dem alle. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Nordjylland privat weekend hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Nordjylland privat weekend danner ikke alene rammerne om en dejlig ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Nordjylland privat weekend får I nemlig tillige let adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som venter i ferieområdet.. Nedenunder kan I læse mere om, hvad tidligere gæster i denne skønne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Et velegnet udgangspunkt for udeliv ved Limfjorden og Vesterhavet - fiskeri, natur, fugle, badning - tæt på alt, men uden badestedernes mere hektiske atmosfære

super dejligt område tæt ved skov og strand. Helt perfekt.

Lækker natur

Super lækkert område og tæt til vandet. Nemt at cykle ind til centrum.

Tversted ligger fint som udgangspunkt for ture til Skagen, Frederikshavn, Ørnereservatet, Hirtshals m. Oceanarium, Lønstrup og Hjørring. Og ikke mindst en herlig strand ved Tversted/Tannisbugten. Og minigold på den nærliggende campingplads.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nordjylland privat weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders vurderinger af Sommerhussiden

Nemt, overskueligt og hurtig.

Forløb meget glat, og uden problemer

Vi bookede først 2 dage inden afrejse, men alt fungerede.

Hurtige svar og fint med løbende info

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.