Lej et sommerhus Nordjylland 12 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Nordjylland 12 personer er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Nordjylland 12 personer her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert og ét af dem. Derfor er du altid fuldstændig sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Nordjylland 12 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Nordjylland 12 personer danner ikke kun rammerne om en dejlig ferie med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Nordjylland 12 personer får I nemlig også nem adgang til de mange dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Herunder kan I læse mere om, hvad tidligere feriegæster i denne dejlige del af landet har syntes var spændende at opleve:

Fantastisk natur med mulighed for vandreture og cykelture på afmærkede stier. Frisk luft, lyd af hav og fuglesang. Meget fredeligt område.Tæt på hyggelige Lønstrup og Løkken

Lis Martens

Dejligt tæt på havet. Roligt område.

Kjeld Brorsen

Stille og roligt område (var der i vinterperiode) med god mulighed for vandreture. Dejligt med de mange stier og lyngområder. Skibene i Thorup Havn der trækkes på land skal ses.

Kim Rolin

Opleves ikke bedre nogen steder i Danmark !

lena bertelsen

Huset ligger perfekt med fred og ro, men samtidig få minutters gang til både by og strand.

Peter Nielsen

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Nordjylland 12 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Sommerhussøgning på den fede måde! God hjemmeside med gode kort til at finde den rigtige beliggenhed. På nogle sider er der rigtige gode billeder af sommerhusene.

Toml7419

Foregik nemt og overskueligt

Gert Amdi Andersen

Vi bookede først 2 dage inden afrejse, men alt fungerede.

Bruce Brøndberg

Ikke noget at klage over

Inger vadum Albert

Andre artikler om Nordjylland

Vis alle artikler om Nordjylland

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.