Lej et sommerhus Bornholm 5 personer - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Bornholm 5 personer er den perfekte ramme om en skøn ferie sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Bornholm 5 personer her!

Vi har huse til alle, og der er 100 prisgaranti på dem alle. Derfor er du altid sikker på at få den billigste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Bornholm 5 personer hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Bornholm 5 personer danner ikke kun rammerne om en afslappende ferie med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Bornholm 5 personer får I desuden adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Herunder kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne del af landet har syntes var spændende at opleve:

Skøn lille børnevenlig strand 200 m fra huset

Rigtig dejligt at det er så tæt på badestrand, og der er fred og ro i området.

Vi nød hver dag små rådyr med deres unger gå lige forbi... Dejlig strand tæt ved..

dejligt naturskønne områder, med kort afstand til stranden og indkøbsmuligheder

Personlig betjening

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Bornholm 5 personer, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres vurderinger af Sommerhussiden

Nemt og hurtigt, helt uden problemer og fyldt med alle relevante oplysninger.

Nemt og perfekt. Vi var overraskede over, så nemt det var at finde et hus, bestille og betale. Skønt hus

Fejlfrit.

Nemt og overskueligt. Nemt at søge efter vores behov mht. rum, husdyr m.m. Fin beskrivelse af sommerhusene. Hurtig bekræftelse på booking.

Andre artikler om Bornholm

 • Sommerhus Bornholm

  Bornholm er suverænt det mest eftertragtede ferieområde i Danmark. Det perfekte valg når I ønsker at vise børnene en del af Danmark som er helt sin egen, og som byder på familieferie helt fremme på første klasse.
 • Sommerhus Bornholm privat overnatning

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Bornholm privat overnatning. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 038-6771
Vis alle artikler om Bornholm

Andre artikler

 1. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.