Nyd efterårsferien med familien i et sommerhus i Danmark
Del
Sommerhus i uge 42, i midten af oktober: Det solrige efterårsvejr fortsætter lidt længere i Danmark. En frisk vind blæser fra havet og kan nydes på spadsereture eller cykelture samt på udflugter til spædende seværdigheder - og om aftenen venter hyggelige stunder foran pejsen i sommerhuset i uge 42

Sommerhuse til leje i uge 42 – sommerhuse i Danmark i uge 42 er et oplagt valg til efterårsferien. Højsæsonen er forbi, og det bliver mere roligt og mere afslappet omkring sommerhusudlejning uge 42. Et ledig sommerhus uge 42 er derfor let tilgængeligt.

Sommerhusene er veludstyrede og med deres kombinationen af et moderne design og en hyggelige atmosfære, sættes de perfekte betingelser for en dejlig ferie for både familien eller parret. Det farverige danske efterår har meget at byde på lige udenfor sommerhusets dør.

Mange elsker efterårsferien på den jyske vesterhavskyst. Fra Blåvand i syd til Blokhus i nord, fra Vadehavsøerne Rømø og Fanø i Vestjylland og op til Skagen, hvor Vesterhavet og Østersøen mødes, er der vidunderlige sandstrande.

Hvis stranden ikke inspirer til at spadsereture i den friske havluft, til at samle muslinger eller flyve med drage, er der masser af andre udflugtsmål tæt på sommerhuset: Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg med daglige sælfodring er en populære attraktion ligesom det 39 meter høje fyr ”Blåvandshuk Fyr” med sin storslåede 360 ° udsigt.

Børn elsker legelandet “Playland” i Henne Strand - men “Legoland” i Billund er det ultimative udflugtsmål for både børn og barnlige sjæle.

En tur rundt om Ringkøbingfjord fører til maleriske fiskerlandsbyer som Hvide Sande, surfing hotspot Søndervig og Bork Vikinghavn. Længere mod nord langs Nordsøkysten lokker den charmerende badeby Løkken og også Blokhus med den flotte golfbane. Fårup Sommerland ligger i nærheden, ligesom bindingsværksslottet i Aalborg. På den nordlige spids af Jylland, hvor Nord- og Østersøen mødes, ligger som bekendt den charmerende havneby Skagen.

Besøg den jyske kysts perler: Læsø i Kattegat, den smukke by Saksild samt Østersøøerne Tunø og Samsø. Binderup Strand er et af de smukkeste steder ved den danske Østersø. Vandretur på stranden og fantastiske solnedgange gør efterårsferien ved Lillebælt uforglemmelig. Der findes også mange seværdigheder omkring og i byerne Aabenraa og Kolding.

Sønderjylland er et grønt ferieparadis for dem, der ikke ønsker at rejse langt væk. Lige ved den dansk-tyske grænse lokker Flensborg Fjord med efterårs-spadsereture på "Gendarmstien". Kongeslottet ”Gråsten Slot” og byen Sønderborg på øen Als er begge anbefalelsesværdige udflugtsmål. Naturelskere er især også begejstret for de smukke rundture ved Haderslev Fjord og på Okseøerne i Flensborg Fjord.

Tænker I på at tage på en udflugt i efteråret, så bør I også overveje et besøg i Odense på Fyn eller tage en tur til øen Falster i Østersøen. Øen kan let nås via forskellige dæmninger, broer og færger fra eksempel Lolland eller Sjælland. Besøg også vores smukke hovedstad og den fantastiske omkringliggende region inklusive Roskilde med dens imponerende domkirke.

Andre artikler om Danmark

Vis alle artikler om Danmark