En perlerække af sommerhusområder
Del
Vælg mellem 535 sommerhuse Destinationer under Midtjylland
Sommerhus til 10 personer i Ry
Dejligt sommerhus til 10 personer i Ry på naturgrund med græsareal og ugenert have. Beliggende i stort naturområde ved Gudenåen med masser af lystfiskemuligheder; 5 km fra Himmelbjerget. Sejl evt. en tur i robåden, som hører til huset. Emne nr. 090-33121.
Midtjylland byder på et mindre antal sommerhusområder i super flot natur med mange søer og skove. De er ideelle når I gerne vil gå eller cykle i flotte og afslappende omgivelser. Flere af Danmarks mest populære attraktioner findes omkring de midtjyske sommerhusområder.

Sommerhus Midtjylland – En perlerække af sommerhusområder

To af de mest efterspurgte attraktioner findes i Billund. Den ene er (naturligvis) LEGOLAND ®, hvis flotte modeller og stadigt flere forlystelser har begejstret og henrykket et utal af børn og voksne lige siden parken første gang slog dørene op.

Selv om der er kommet rigtig mange nye forlystelser til i årenes løb er der én ting der ikke har ændret sig det mindste: Det handler stadig om at lege og have det sjovt i en verden af rigtig mange børns bedste legetøj: LEGO® klodserne.

Den anden store attraktion i Billund har ikke så mange år på bagen, men er blevet uhyre populær på meget kort tid. Det er badelandet Lalandia, der inviterer indenfor til mange timers sjov i de spændende vandrutsjebaner og bassiner i Aquadome.

I den nordlige ende af det midtjyske sommerhusområde finder I Silkeborg. Byen er opført omkring flere søer, og Gudenåen møder I også her. Ta’ en tur til byen og den hyggelige og afslappede stemning. Her får I også mulighed for at sejle hele vejen til Himmelbjerget med hjuldamperen Hjejlen.

Lidt udenfor centrum venter storke, bævere, oddere og mange andre dyr fra den danske natur i AQUA Akvarium og Dyrepark. Stedet er absolut et besøg værd.

Ta' familien med til Torp Lystfiskersø i Høgild ved Karup og få en dejlig dag ved søerne. Kørestole og barnevogne kan sagtens komme med, og her er faciliteter som borde/bænke og grill og toiletter.

Labyrinthia - Labyrint-temapark i Silkeborg er sjov, leg og læring for hele Familien. Kom op oplev vores mange labyrinter. I må gerne tage hunden og madkurven med.

Dejlig natur. Fint område til kajak og cykelture.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Midtjylland

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Midtjylland til den garanteret laveste pris? Så skal du leje familiens feriehus Midtjylland på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Midtjylland.

Lej sommerhus Midtjylland

Hos os er udlejning af sommerhuse Midtjylland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Midtjylland eller den feriebolig Midtjylland som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Midtjylland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Midtjylland. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Midtjylland

Vis alle artikler om Midtjylland

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.