Børnefamiliernes El Dorado
Del
LEGOLAND ®, Lalandia og Løveparken Givskud Zoo… Familieoplevelser på første klasse står i kø i Billund og den nærmeste omegn. Nyd ferien i et sommerhus i flotte omgivelser i egnen omkring Billund, og tag på den ene skønne udflugt efter den anden.

Sommerhus Billund – Børnefamiliernes El Dorado

LEGOLAND er nærmest blevet Billunds vartegn; en tur hertil er helt enkelt et must når turen går til denne del af Danmark. Glæd jer til at gå igennem parken med de flotte LEGO ® modeller, til at prøve de mange forlystelser, og til at se pingvinerne i Polar Land.

En tur i Lalandia er heller ikke til at komme uden om. I Aquadome ™ venter et væld af mere eller mindre vilde vandrutsjebaner og bassiner til både små og store børn. I kan også sætte jer godt til rette i en badering i Lazy River, og stille og roligt flyde hele vejen rundt om badelandet.

Givskud Zoo inviterer indenfor til safari. Tag turen igennem parken i egen bil eller med safaribussen, og kom tæt på giraffer, zebraer og mange af de andre dyr, der oprindeligt hører til på den afrikanske savanne. En tur i Løveparken er en skøn og afslappende oplevelse for hele familien.

Nyd en dag med familien ved lystfiskersøen Puglund Put & Take i de naturskønne omgivelser i Starup mellem Grindsted og Varde.

Der er mange fantastiske steder i området med mange muligheder for børnefamilier.

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Billund

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Billund til den garanteret laveste pris? Så bestil jeres feriehus Billund på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Billund i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Billund, der skal danne rammen om jeres ferie Billund.

Lej sommerhus Billund

Hos os er udlejning af sommerhuse Billund nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Billund eller den feriebolig Billund som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Billund

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Billund. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland byder på et mindre antal sommerhusområder i super flot natur med mange søer og skove. De er ideelle når I gerne vil gå eller cykle i flotte og afslappende omgivelser. Flere af Danmarks mest populære attraktioner findes omkring de midtjyske sommerhusområder.
    Sommerhus til 10 personer i Ry
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.