Nem adgang til Midtjyllands herligheder
Del
Vælg mellem 119 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer ved Herning
I meget naturskønne omgivelser ved en skov ligger dette hyggelige feriehus til 5 personer tæt på Herning. Kun få minutters kørsel til en børnevenlig badestrand og Midtjylland's mange aktiviteter. Emne nr. 160-C4131.
Herning er et glimrende valg når en ferie med flot natur og masser af oplevelser i Midtjylland står øverst på familiens ønskeseddel.

Sommerhus Herning – Nem adgang til Midtjyllands herligheder

Området omkring Herning byder på et mindre antal sommerhuse i rolige omgivelser, som er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i Herning og Midtjylland i øvrigt.

Herning er en af de største byer i regionen og ligger centralt i forhold til Holstebro, Viborg, Silkeborg, Århus, Randers, Horsens, Ringkøbing og Billund, hvor LEGOLAND ® og Lalandia venter.

Lidt syd for Herning fortæller Søby Brunkulsmuseum om en fascinerende fortid med minebisser, hasardspil og et hårdt liv på den midtjyske hede for kun 50-60 år siden.

Anderledes idyllisk er en sejlads med kano eller hjuldamperen Hjejlen på Silkeborgsøerne samt et besøg i ferskvandsmuseet Aqua i Silkeborg.

Længere mod øst er der mulighed for lange traveture i Mols Bjerge, sjov og action i Djurs Sommerland og en forfriskende dukkert i Kattegat.

Det siger vores gæster om Herning:

Dejlig gågade i byen, stort indkøbscenter, og andre store indkøbsmuligheder/restauranter. I det hele taget et godt udgangspunkt til mange attraktioner.

Jeg blev virkelig overrasket over hvor flot Herning by er. Jeg kan varmt anbefale at spise på Herning Bryghus.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Herning

Vil du og familien have det bedste sommerhus Herning til den garanteret laveste pris? Så book familiens feriehus Herning på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Herning.

Lej sommerhus Herning

Hos os er udlejning af sommerhuse Herning nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Herning eller den feriebolig Herning som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Herning

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Herning. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.