Oplevelser og pandekager på første klasse
Del
Vælg mellem 92 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Kvie Sø
Dette rummelige sommerhus til 6 personer ligger med udsigt over Kvie sø. Stor, velplejet grund med direkte adgang til søen. Huset er på 122 m²; der er både spabad og sauna. Emne nr. 090-36134.
Kvie Sø ligger i idylliske omgivelser i nærheden af Grindsted, og er det sommerhusområde der ligger tættest på LEGOLAND®, Lalandia Billund og Givskud Zoo. Den største lokale ”attraktion” er Pandekagehuset, som I slet ikke kan undgå at falde for.

Sommerhus Kvie Sø – Oplevelser og pandekager på første klasse

Fra Kvie Sø er der knap 30 minutters kørsel til Billund, hvor LEGOLAND og det enormt populære badeland Lalandia venter på jer.

Løver, elefanter, giraffer og mange andre eksotiske dyr findes i Givskud Zoo, kun 20 minutters kørsel fra ferieområdet.

I bør afsætte nogle timer til at gå en tur rundt om søen, og nyde freden, roen og synet af vandet, det er en meget afstressende oplevelse.

Undervejs kommer I forbi pandekagehuset hvor der er omkring 50 forskellige pandekager på menukortet. Nyd dem sammen med en frisk salat og en belgisk øl (der er 15-20 forskellige at vælge imellem).

God tur til Kvie Sø!

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Kvie Sø

Vil du være 110 procent sikker på at få det bedste sommerhus Kvie Sø til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Kvie Sø på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Kvie Sø i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde nøjagtig det feriehus Kvie Sø, der sikrer jer en afstressende ferie Kvie Sø.

Lej sommerhus Kvie Sø

Hos os er udlejning af sommerhuse Kvie Sø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kvie Sø eller den feriebolig Kvie Sø som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Kvie Sø

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Kvie Sø. (Se vilkår).

Kun den bedste service er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Vestjylland

    Vestjylland byder på nogle af Danmarks allerbedste strande, flotte klitlandskaber, idylliske fjorde og charmerende byer. Attraktioner, seværdigheder, aktiviteter, oplevelser og rendyrket afslapning i flot natur venter jer.
    Sommerhus til 5 personer på Fanø, Vestjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.