Skøn natur og masser af vand(sjaskeri)
Del
Vælg mellem 35 sommerhuse
Luksusferiehus til 8 personer tæt ved Rørbæk Sø.
Pragtfuldt luksusferiehus til 8 personer beliggende i et af de smukkeste og mest naturskønne områder i det midtjyske, tæt ved Rørbæk Sø. Områder er oplagt til gåture ad de anlagte stier i den fantastiske natur. Emne nr. 130-D82610.
Rørbæk Sø er et dejligt sommerhusområde i naturskønne omgivelser tæt ved Nørre Snede. Her venter et væld af muligheder for afslappende gåture og andre oplevelser i flot natur. Der er også mange muligheder for udflugter.

Sommerhus Rørbæk Sø – Skøn natur og masser af vand(sjaskeri)

Omegnen byder på flere attraktioner, som er temmelig svære at komme uden om for børnefamilierne. Øverst på listen står hele Danmarks legeplads nr. 1, LEGOLAND ®. Tag tidligt af sted så I får mest muligt ud af dagen og hyg jer med at se på de flotte LEGO ® modeller og med at prøve forlystelserne. Husk badetøjet, så børnene kan komme ind og sjaske med vand i Piratland.

Endnu bedre muligheder for vandsjaskeri venter nærmest lige på den anden side af gaden. Det er nemlig her I finder Lalandia. Alt det sjove foregår i Aquadome, hvor der venter rutsjebaner, bassiner og meget andet sjov for både børn og voksne.

Prøv også en safari i Løveparken i Givskud – eller smut en tur til AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg, og tag et kig ind i en typisk dansk sø. Nej, det er ikke en slåfejl; I kan faktisk betragte livet i en sø gennem et stort vindue. Udenfor venter bævere, oddere og andre spændende dyr som man kun sjældent ser i det fri.

Rigtig god tur til Rørbæk Sø!

Tæt på Legoland og Givskud Løvepark. Giveegnens museum hvor man kan købe brændekomfur-bagte vafler til foræringspris. Godt markerede vandreture i skoven (folderkasse på Skovbrynet). Øm kloster (ruin) med "museum-detektiv"-løb for børn.

Rigtig godt område med muligheder for forskellige gåture på afmærkede stier med forskellige længder.

Restaurant Rørbæk sø var en god oplevelse samt kano på søen.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Rørbæk Sø

Vil du også gerne nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Rørbæk Sø? Så lej jeres feriehus Rørbæk Sø på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Rørbæk Sø i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde netop det feriehus Rørbæk Sø, der skal danne rammen om jeres ferie Rørbæk Sø.

Lej sommerhus Rørbæk Sø

Hos os er udlejning af sommerhuse Rørbæk Sø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rørbæk Sø eller den feriebolig Rørbæk Sø som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Rørbæk Sø

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Rørbæk Sø. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Midtjylland

    Midtjylland byder på et mindre antal sommerhusområder i super flot natur med mange søer og skove. De er ideelle når I gerne vil gå eller cykle i flotte og afslappende omgivelser. Flere af Danmarks mest populære attraktioner findes omkring de midtjyske sommerhusområder.
    Sommerhus til 10 personer i Ry
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.