Enestående ferie i Søhøjlandet
Del
Vælg mellem 175 sommerhuse Destinationer under Silkeborg
Sommerhus til 4 personer i Silkeborg
Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Silkeborg, med overdækket terrasse, beliggende 150 m fra Sminge Sø med et rigt fugleliv. Der er gratis fiskeret til en afgrænset del af søen. Emne nr. 090-33268.
Silkeborg ligger midt i det enestående flotte Søhøjland i den centrale del af Jylland, og er bygget omkring maleriske søer. I det unikke landskab omkring Silkeborg findes en række dejlige sommerhuse, der er som skabt til en ferie i flot natur med masser af muligheder for udflugter.

Sommerhus Silkeborg – Enestående ferie i Søhøjlandet

Gudenåen løber igennem en del af byen og er med til at skabe en charmerende og meget afslappet atmosfære. Hyg jer i bymidten og få noget godt at spise og drikke i en af de mange restauranter og cafeer.

Man kan ikke sige "Silkeborg" uden også at sige "Hjejlen". Den flotte hjuldamper blev taget i drift i 1861, og har altså sejlet på Silkeborgsøerne i mere end 150 år. Det gør den stadig, og derfor er det nu det ældste dampskib i verden som stadig drives af den dampmaskine der sad i det fra starten.

Snyd ikke jer selv for den flotte oplevelse det er at krydse Silkeborg søerne om bord på "Hjejlen" eller et af de andre stemningsfyldte skibe, der stadig forbinder Silkeborg med nogle af egnens største seværdigheder.

Blandt disse er naturcentret AQUA, der giver et spændende kig ind i den danske natur. Det skal forstås helt bogstaveligt; I kan nemlig se dyr i indendørs akvarier, i naturen omkring centret - og I kan endda kigge ind i søer gennem store vinduer og følge dyrelivet her.

Hvis I tager med til den sydøstlige del af Julsø, vil I opleve at der findes en betagende udsigt fra toppen af det 147 meter høje Himmelbjerg.

Glæd jer til en dejlig fisketur for hele familien ved Resenbro Put and Take. Foruden de voksnes sø er der en børnesø for børn under 12 år. Fiskesøerne har fine faciliteter med alt, hvad man har brug for, så afsæt gerne en hel dag. Her er åbent hele året, og der er cykelsti lige til søerne.

Det siger vores gæster om Silkeborg:

Der er gode muligheder for vandreture og et stille område med god natur.

Dejlig natur. Nær ved Gudenåen. Omgivet af flot skov og natur.

Midt i naturen. Rådyr og fugle på grunden. Tæt på skov og sø. Der er mange muligheder for gåture.

Skønt landskab, masser af udflugtsmuligheder.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Silkeborg

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Silkeborg? Så skal du leje jeres feriehus Silkeborg på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Silkeborg for enhver smag, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Silkeborg, der skal danne rammen om jeres ferie Silkeborg.

Lej sommerhus Silkeborg

Hos os er udlejning af sommerhuse Silkeborg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Silkeborg eller den feriebolig Silkeborg som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Silkeborg

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Silkeborg. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.