En naturskøn oase ved Silkeborg
Del
Vælg mellem 29 sommerhuse
Sommerhus til 8 personeri Funder ved Silkeborg
Dejligt sommerhus til 8 personer i Funder ved Silkeborg, med både åben og overdækket terrasse, beliggende på en 1.000 m² stor naturgrund. Emne nr. 160-C4020.
Funder er et dejligt sommerhusområde i Søhøjlandet, få kilometer vest for Silkeborg. Her finder I Funder Å i en naturskøn dal, der er som skabt til gåture. Der er rigtig gode fiskemuligheder i området, og selvfølgelig også for udflugter til bl.a. Silkeborg.

Sommerhus Funder – En naturskøn oase ved Silkeborg

Området omkring Funder er præget af Funder Å, der løber gennem området mod øst, på sin vej mod Silkeborg Langsø. Der findes en del dambrug langs åen, der af samme grund er kendt som et godt sted at fiske efter ørreder. Ellers kan I prøve lykken i et af de dambrug, der nu er lavet om til fiskesøer.

Silkeborg er en dejlig by med en afslappet atmosfære og masser af muligheder for at handle. Prøv også en tur med hjuldamperen Hjejlen der sejler hele vejen ud til Himmelbjerget.

AQUA Akavarium og Dyrepark i Silkeborg er absolut en udflugt værd for alle børnefamilier. Her møder I gedder, bævere, oddere og rigtig mange andre dyr fra den danske natur.

Rigtigt godt område til lystfiskeri

Silkeborg er en dejlig handelsby. Funder ådal, som der er en sti ned til lige overfor Hesselhus camping er så flot en udsigt. Der er meget fredeligt og roligt. Super afslapning.

Jeg kender området igennem 20 år, men finder altid noget nyt. Kommer igen.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Funder

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Funder til den garanteret billigste pris? Så skal du booke familiens feriehus Funder på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Funder.

Lej sommerhus Funder

Hos os er udlejning af sommerhuse Funder nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Funder eller den feriebolig Funder som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Funder

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Funder. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Silkeborg

  Silkeborg ligger midt i det enestående flotte Søhøjland i den centrale del af Jylland, og er bygget omkring maleriske søer. I det unikke landskab omkring Silkeborg findes en række dejlige sommerhuse, der er som skabt til en ferie i flot natur med masser af muligheder for udflugter.
  Sommerhus til 4 personer i Silkeborg
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.