Natur, søer og udflugter i skøn forening
Del
Vælg mellem 17 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Ry
Sommerhus til 4 personer i Ry, renoveret i 2010 og beliggende på en stor naturgrund. Omgivelserne inviterer til vandreture og/eller lystfiskeri. Emne nr. 090-30952.
Ry er en del af Søhøjlandet og er et af de bedste valg du kan gøre når fred, ro, afslapning, vand og atter vand står højt på ønskesedlen. Et pragtfuldt område til gå-, ride- og cykelture, samtidig med at I får masser af udflugtsmuligheder.

Sommerhus Ry – Natur, søer og udflugter i skøn forening

Byen, der først og fremmest er kendt for Himmelbjerget, ligger ikke alene langs Gudenåen, men er også omgivet af flere idylliske søer. Det betyder at omgivelserne er som skabt til afstressende gå- og cykelture.

Udsigten fra toppen af det 147 meter høje Himmelbjerg, ud over Julsø og skovene omkring den, er intet mindre end fantastisk. Den skal simpelthen opleves.

Nede igen kan I gå ombord på dampskibet "Hjejlen" eller et af de andre charmerende skibe der fra Himmelbjerget sejler mod Silkeborg. Undervejs passerer i naturcentret AQUA, som byder på et spændende kig ind i dyrelivet i danske vandløb og søer.

Det siger vores gæster om Ry:

Dejlig roligt område. Perfekt udgangspunkt for cykel- og vandreture i området. Silkeborg Rov fugleshow og ridetur på islandske heste kan klart anbefales.

Alle der gerne vil have meget vand omkring sig er her kommet til det helt rigtige sted! De mange søer er alle forbundet med hinanden! Gode indkøbsmuligheder i Ry, kun få minutters kørsel væk, her kan man få alt hvad der er behov for i dagligdagen. Vi kender området fra tidligere, og synes at det er pragtfuldt at opholde sig der igen og igen.

Der er mange steder at tage hen, Silkeborg og Skanderborg, i overkommelig afstand.
Himmelbjerget, A. Jorn museet i Silkeborg, Øm kloster i Gl. Ry.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Ry

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Ry? Så skal du booke jeres feriehus Ry på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Ry for enhver smag, og derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Ry, der skal danne rammen om jeres ferie Ry.

Lej sommerhus Ry

Hos os er udlejning af sommerhuse Ry nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ry eller den feriebolig Ry som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Ry

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste til sommerhusudlejning Ry. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Silkeborg

  Silkeborg ligger midt i det enestående flotte Søhøjland i den centrale del af Jylland, og er bygget omkring maleriske søer. I det unikke landskab omkring Silkeborg findes en række dejlige sommerhuse, der er som skabt til en ferie i flot natur med masser af muligheder for udflugter.
  Sommerhus til 4 personer i Silkeborg
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.