Idylliske omgivelser og mange udflugtsmuligheder
Del
Vælg mellem 88 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Ans
Dejligt, familievenligt feriehus til 6 personer i Truust ved Ans. Huset er bygget i 2004 med rummelige værelser. Godt udgangspunkt for udflugter, med det skønne midtjyske søhøjland lige i nærheden. Emne nr. 130-D82306.
Ans er et naturskønt sommerhusområde i Søhøjlandet, ca. 20 kilometer nord for Silkeborg. Ans er et rigtig godt valg for alle der ønsker et sommerhus i fredelige og flotte omgivelser – men som også gerne vil have nem adgang til udflugter, oplevelser og byliv. Der er fine indkøbsmuligheder i Ans By.


Sommerhus Ans – Idylliske omgivelser og mange udflugtsmuligheder

For børnefamilier er det noget nær et must at tage tuen til Silkeborg, hvor det store AQUA Ferskvands Akvarium ligger. AQUA er ikke alene det største akvarium af sin art i Nordeuropa; det adskiller sig også fra andre akvarier derved, at fiskene ikke er udstillet i ”almindelige” akvarier. Tværtimod lever gedder, aborrer og andre fisk fra den danske fauna i de store søer, der findes ved AQUA. Gennem store glaspartier, der er gravet ned i jorden, kan du følge med i, hvad der sker under søernes overflade.

Det siger vores gæster om Ans:

Et godt sted at holde ferie. 5 minutters gang og man kan gå langs Gudenåen. Rigtigt hyggeligt og stille område hvor der er plads til bare at være sig selv. Ligge også godt centralt i forhold til udflugter.

Igen havde vi fint vejr, og vi sejlede på Silkeborg søerne i en lille båd som vi lejede. Besøgte LEGOLAND ®, og ellers hyggede vi os i huset med vandkamp, da vi syntes poolen var for kold.

Det er dejligt fredeligt, meget fuglesang, egern der leger i træerne. Man må ikke snyde sig selv fra at bruge noget tid ved Gudenåen. Silkeborg er en fin handelsby. Der skal sejles til Himmelbjerget. Tag også en tur i Givskud Løvepark og Randers Regnskov.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Ans

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Ans? Så book jeres feriehus Ans på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Ans for enhver smag, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Ans, som sikrer jer en afstressende ferie Ans.

Lej sommerhus Ans

Hos os er udlejning af sommerhuse Ans nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ans eller den feriebolig Ans som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Ans

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Ans. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Silkeborg

  Silkeborg ligger midt i det enestående flotte Søhøjland i den centrale del af Jylland, og er bygget omkring maleriske søer. I det unikke landskab omkring Silkeborg findes en række dejlige sommerhuse, der er som skabt til en ferie i flot natur med masser af muligheder for udflugter.
  Sommerhus til 4 personer i Silkeborg
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.