Uberørt natur og spændende kulturhistorie
Del
Vælg mellem 225 sommerhuse Destinationer under Møn
Sommerhus til 2 personer på Møn
Super hyggeligt sommerhus til 2 personer, med stråtag og beliggende direkte ved stranden tæt på Stege. Fantastisk udsigt fra det lille træhus omgivet af et stort natur- og strandgrund på den dejlige ø Møn. Emne nr. 034-6000.
Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.

Sommerhus Møn - Uberørt natur og spændende kulturhistorie

På den østligste del af øen ligger de mere end 100 meter høje, hvide kridtklinter, der er Møns største turistattraktion.

Det højeste punkt på Møn er Aborrebjerg med 143 m. Herfra kan man i klart vejr se helt til Stevns i nord og Farøbroerne og Storstrømsbroen mod vest.

Populær er især sommerhusene og strandene ved Råbylille Strand og Ulvshale.

Man kan køre til Møn via broer og dæmninger eller sejle dertil. Dronning Alexandrines Bro, som betragtes som ”den smukkeste bro i Danmark” forbinder Kalvehave på Sjælland med Koster på Møn.

På Møn er der mange seværdigheder på få kvadratkilometer. Det er ikke for meget sagt når man hævder, at Møn er et sandt skatkammer af hyggelige familieoplevelser.

Besøg Liselund Slot med den engelskinspirerede park, den fantastiske fredede natur ved Ulvshale, Nationalpark Møn ved Nyord med et rigt fugleliv, kalkmalerierne i de små kirker, Møns Fyr fra 1845, mere end 100 storstensgrave fra den yngre stenalder, megalitter, og ikke mindst oplevelsesmuseet GeoCenter Møns Klint.

Oplev Møns klint fra hesteryg. Hos Møn Islændercenter giver vi mulighed for en begivenhedsrig dag i smuk natur. Vi rider guidede ture for både øvede ryttere og nybegyndere.

Det største udvalg af sommerhuse til leje Møn

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Møn? Så skal du leje familiens feriehus Møn på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Møn.

Lej sommerhus Møn

Hos os er udlejning af sommerhuse Møn nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Møn eller den feriebolig Møn som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Møn

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Møn. (Se vilkår).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Møn

Vis alle artikler om Møn

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.