Enestående natur med skove og klinter
Del
Vælg mellem 107 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer i Borre
Gammelt stråtækt bondehus til 2 personer i Borre med en god beliggenhed, kun 1,5 km fra Klintholm Havn og kun 7-8 km fra Møns Klint, til stranden er der 400 m. Emne nr. 034-4013.
Møn kan prale af nogle enestående naturfænomener. Tæt på Borre findes de berømte kridtklinter og i skovene vokser 400 år gamle bøgetræer og forskellige orkideer.

Sommerhus Borre - Enestående natur med skove og klinter

Borre er en lille landsby på Østmøn. De berømte kridtklinter Møns Klint ligger tæt på, sammen med det store skovområde ved Klintholm Slotspark, Geocenter Møns Klint og Liselund Slotspark. Alt i alt et unikt naturområde omgivet af turkisgrønt vand.

I Klinteskoven er der anlagt vandre- og cykelruter, også til mountainbikere. Det er et enestående skovområde med bl.a. gule bøgetræer, som skifter farver, da de vokser på kalkholdig jord. Bøgetræerne findes i alle aldersklasser helt op til 400 år og er dermed Danmarks ældste. Her vokser også eksotiske plantearter, som f.eks. 18 forskellige vilde orkideer.

Udforsk denne enestående natur og tag en pause på naturlegepladsen Havrelukke, hvor der også findes to grillpladser.

I det omfattende stisystem i skoven forefindes også rideruter. Ved Møns Klint kan man være heldig at finde fossiler.

I landsbyen Borre troner teglstenskirken fra det 13. århundrede og den nærmeste by Stege, ligger kun 10 km væk.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Borre

Vil du og familien have det bedste sommerhus Borre til den bedste pris? Så skal du leje familiens feriehus Borre på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Borre i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du let og sikkert finde netop det feriehus Borre, der skal danne rammen om jeres ferie Borre.

Lej sommerhus Borre

Hos os er udlejning af sommerhuse Borre nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Borre eller den feriebolig Borre som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Borre

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Borre. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
    Sommerhus til 2 personer på Møn
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.