Ikke langt fra attraktionerne på Møn
Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Råbylille Strand
Nostalgisk træhus til 4 personer beliggende med privat strandareal lige ud til Råbylille Strand på Møn. Huset er omgivet af en stor naturgrund, fra terrassen er der havudsigt, ligesom fra en tilhørende lille glaspavillon. Emne nr. 034-3016.
Råbylille Strand er en juvel på Sydøstmøn. De grønne og bakkede omgivelser er ideelle til vandre- og cykelture. Her er også udfordringer til lystfiskere.

Sommerhus Råbylille Strand - Ikke langt fra attraktionerne på Møn

Råbylille Strand er et lille og roligt sommerhusområde på Sydøstmøn, beliggende nøjagtigt mellem Møns Klint og Stege. Det naturskønne landskab er omkranset af en hvid sandstrand. De grønne og bakkede omgivelser er ideelle til vandre- og cykelture. Her er også udfordringer til lystfiskere.

Fra Råbylille Strand har man nem adgang til nogle af de største attraktioner på Møn. Byen Stege (9 km) med 3.800 indbyggere er omgivet af Stege Bugt og Stege Nor. En bro gør det muligt at krydse de to vandområder. I Stege findes Møn Museum, en bymur og en gammel kirke fra det 12. århundrede. Om sommeren afholdes Stege Festival, som er en del af markedet der finder sted hver tirsdag i juli og begyndelsen af august.

Man bør også besøge den specielle jungle i Ulvshale på Nordmøn, og selvfølgelig de berømte kridtklinter Møns Klint med det dertilhørende museum samt den fantastiske Klinteskoven.

Stranden i Råbylille er en lille perle, der vender mod syd og derfor har sol hele dagen. Det lave vand er velegnet til børnefamilier.

I nærheden findes en del kunsthåndværkere, som fremstiller glaskunst, keramik, smykker og malerier, samt et bondegårdsmuseum ”Museumsgården”.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Råbylille Strand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Råbylille Strand til den billigst mulige pris? Så bestil jeres feriehus Råbylille Strand på Sommerhus-siden. Vi har et stort udbud af sommerhuse Råbylille Strand for enhver pengepung, og derfor kan du uden videre finde præcis det feriehus Råbylille Strand, der skal danne rammen om jeres ferie Råbylille Strand.

Lej sommerhus Råbylille Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Råbylille Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Råbylille Strand eller den feriebolig Råbylille Strand som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Råbylille Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Råbylille Strand. (Se vilkår).

Hos os skal kunden altid have den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Møn

    Møn er naturligvis mest kendt for de høje stejle klinter mod øst. Øen huser imidlertid også flere fantastiske strande og et sandt skatkammer af dejlige oplevelser sammen med familien.
    Sommerhus til 2 personer på Møn
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.